StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Schwartz weer bijna thuis.
De Deense aanvaller Ronnie Schwartz heeft in onderling overleg met W-B zijn contract verbroken en mag bij de Noorse eersteklasser Sarpsborg 08 gaan voetballen. De 28-jarige Schwartz arriveerde in 2016 op de Freethiel en kwam slechts 14 keer in actie voor Waasland-Beveren. In de 591 minuten die hij in het shirt van W-B voetbalde, vond hij slechts ééĆ©n keer de weg naar de netten. Pech was de grootste oorzaak dat hij in die periode niet vaker aan de aftrap verscheen, want in februari vorig seizoen liep hij een zwaar kruisbandletsel op aan de knie. Anderzijds kon Ronnie nooit echt overtuigen tijdens de partijen die hij speelde, maar aan inzet ontbrak het hem nooit. De transfer van Schwartz bestempelen als een miskoop is misschien wat overdreven, maar gezien het prijskaartje verbonden aan de overgang van Guingamp naar Waasland-Beveren komt die omschrijving waarschijnlijk wel in de buurt. Omdat Ronnie zo lang geblesseerd was zal zijn gemis beperkt blijven en moeten we hopen dat de comeback van Floriano Vanzo een succes wordt.

* Temse zet samenwerking met Bart Selleslags stop.
De mindere resultaten van Temse kort voor en nu ook kort na de winterstop hebben er toe geleid dat er een halt is toegeroepen aan de samenwerking tussen KSV Temse en Bart Selleslags. Temse, uitkomend in de tweede amateurreeks A, was met ambitie aan het seizoen begonnen, maar nog voor de eerste balomwentelingen in competitieverband plaatsvonden was er al bestuurlijke onenigheid en het zal niet de eerste keer zijn dat dergelijke toestanden afstralen op de technische staf en de spelers. Het verlies in de derby tegen Bornem vorig weekend zal ongetwijfeld gevoelig hebben gelegen en daarbij kwam afgelopen zaterdag nog een vervelende 0-2 nederlaag tegen Brakel. Samen met Bart moet ook hulptrainer Bart Leemans opstappen.

* Proficiat Bram Govaerts uit Bornem.
Dit fijn berichtje over ons lid Bram Govaerts vonden we op de website van Waasland-Beveren. Die gasten van Bornem, ze zitten overal dichtbij ! Is het niet aan de toog, dan toch bij de pronostiek.
BRAM GOVAERTS WINT KIDS CLUB-PRONOSTIEK
Onze Kids Club-leden konden dit weekend deelnemen aan een exclusieve wedstrijd. Om een gesigneerde bal én Meet & Greet te winnen met de spelers moesten ze hun pronostiek en de minuut waarin er voor het eerst gescoord werd doorgeven en dit voor de wedstrijd tegen STVV. Bram Govaerts wist zowaar dat er in minuut 12 ging gescoord worden en zat er ook met de score heel dichtbij, 3-1.
Gefeliciteerd, Bram!

PVW.