StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Camacho onderweg naar Montreal.
Tussen allle aandacht door die de degradatiestrijd deze week heeft gekregen met W-B als betrokken partij als tegenstander van KV Mechelen, kwam zaterdag als een donderslag bij heldere hemel het bericht dat Rudy Camacho rond was met het Canadese Montreal. Na Gano, Seck en Morioka is Camacho de vierde speler die in de loop van het seizoen de club verlaat waardoor er maar weinig overblijft van de belofte dat na het vertrek van Zinho Gano men bereid was risico's te nemen om alles in het werk te stellen om de groep samen te houden en dan heb ik het niet eens over de zaak-Clement. Het is fijn te lezen dat de Beverse kassier gouden zaken doet en zich in de handen zal wrijven wanneer er deze week een rekeninguittreksel toekomt van +1,5 miljoen Euro, maar laat ons hopen dat de club beseft dat de supporters daar iets tegenover verwachten naar volgend seizoen toe, want door de vele transfers heeft W-B zijn kansen voor deelname aan play-off I bewust te grabbelen gegooid in ruil voor het grote en in Beveren sinds vele jaren gezocht geld.
Maar we moeten het natuurlijk ook even hebben over Camacho zelf. Persoonlijk ben ik nooit zijn grootste bewonderaar geweest vanwege zijn fantasietjes en risicovol spel wat wel eens punten kostte, maar het is wel een voetballer bij wie de kleur grijs niet past en voor wie de neutrale voetballiefhebber die minder belang hecht aan resultaat, graag een ticketje koopt. En we kunnen er uiteraard niet omheen dat na een moeizame aanpassingsperiode, Camacho momenteel bezig is aan een bijzonder sterk seizoen en interesse in hem een logisch gevolg hiervan is.
We wensen Rudy ontzettend veel succes toe met deze schitterende uitdaging !
Voor de supporters van W-B is het, zo kort voor aanvang van play-)off II, een zoveelste gevoelige tik dit seizoen en het mag stilaan een klein wonder heten dat het al bij al allemaal nog goed is afgelopen.

PVW.