StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Camacho manager van Morioka ?
Dit weekend een korte reportage gehoord op Eleven Sports met Rudy Camacho waarin hij vertelde dat Lyon de club van zijn hart is en op de vraag welke speler hij bij zijn favoriete club zou aanprijzen, noemde Rudy zonder schroom de naam van Ryota Morioka. Mooi staaltje toch van collegialiteit !
Zou Lyon geen mooiere club voor U zijn dan Montreal Rudy ? Trouwens, na een seizoen als het bijna afgelopen lijkt het mij nog slechts één klein stapje zetten tot het niveau van Lyon en met je voetballende kwaliteiten als verdediger moet dat lukken.

* Weekendresultaten in de lagere reeksen.
Yellow Blue begint meer en meer in degradatienood te geraken. Zaterdagavond verloor het alweer kostbare punten tegen een rechtstreekse concurrent. Na een 1-1 ruststand verloor het uiteindelijk met 3-1 bij Moerbeke dat nu over de Geel-Blauwe springt waardoor de mannen van Patrick Geertsen naar de voorlaatste plaats zijn weggezakt. Volgend weekend ontvangt Yellow Blue Sinaai en is winnen een must om zijn behoudskansen gaaf te houden.
In de tweede amateurreeks A zit het seizoen van Bornem er al even op (degradatie naar de derde amateurreeks is al enkele weken een feit), maar zondag werd nu ook in Breeven verloren van Olsa Brakel. Temse won met 1-2 in Londerzeel en Sint-Niklaas maakte de misstap van vorige week helemaal goed door met 0-1 aan het langste eind te trekken in Gullegem.

PVW.