StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Assistent-coach in de leer bij onze noorderburen.
Tussen speeldag 30 van de JPL en de start van de play-offs gaapt een gat van een drietal weken (bekerfinale en interlandwedstrijden) en dat is best lang.
Nee hoor, ik zit absoluut niet vol ongeduld te wachten op de opener van W-B 31 maart in het Guldensporenstadion, want het wordt de hoogste tijd dat er iemand opstaat die het hele gebeuren van play-off II dringend supportersvriendelijker maakt. Vandaag worden de trainingen op de Freethiel hervat, maar omwille van de genoemde interlandverplichtingen zullen er een negental A-kernspelers ontbreken en dat is zowel een compliment voor de club Waasland-Beveren als ondankbaar werken voor de technische staf.
Assistent-coach Johan Van Rumt zat de voorbije 4 dagen in het kader van een verplichte buitenlandse stage mbt de Pro Licence Cursus, maar heel ver heeft hij het niet gezocht. Samen met de "klasgenoten" Wim De Decker (T2 bij Antwerp) en Jonas De Roeck (T1 bij STVV gingen zij in de leer bij PSV in Eindhoven. Het zal ongetwijfeld een leerzame stage zijn geweest bij de toekomstige kampioen van Nederland en de ex-club van o.a. Aleksandar Boljevic en François Marquet (laatstgenoemde werd door Standard een half jaar uitgeleend, maar speelde enkel bij Jong PSV dat uitkomt in de tweede klasse (in Nederland Jupiler League genoemd).

PVW.