logoWB BELOFTEN VERLIEZEN NIPT IN SLOTFASE.

Maandagavond heeft een jonge Beverse beloftenploeg nipt de duimen moeten leggen tegen een eveneens jeugdig Charleroi. Op Puyenbeke ging de wedstrijd vaak goed heen en weer, maar op het uur werd de thuisploeg een zuivere strafschop onthouden voor een fout op Niels Verheyden. Het ontnemen van die unieke gelegenheid om op voorsprong te komen zou Waasland-Beveren zuur opbreken, want in de 85ste minuut scoorden de bezoekers uit Charleroi na hoekschop. In een dolle slotfase lag de lat nog een keer dwars voor de verdiende gelijkmmaker, maar het bleef dus bij een 0-1 thuisnederlaag.
Volgende week maandag 26 maart om 19.30 uur is er op Puyenbeke de kwartfinalewedstrijd tussen W-B en Club Brugge en dit in het kader van de kwartfinales Beker van België U21.

Verschenen aan de aftrap :
Geentjens Nick, Stael Seppe, De Bauw Mats, Keisers Finn, Sadiku Drilon, Aps Vincent, Van Noten Flo, Kesteleyn Ruben, Zarouali Souhail, Verheyden Niels, De Oude Lucas.

Wisselspelers:
Van Hove Gerben, Vercauteren Rahman, Knollenburg Arne NU17,De Keyser Brian. Vervangingen 2de Helft: De Bauw Mats door Knollenburg Arne, Keisers Finn door De Keyser Brian, Sadiku Drilon door Vercauteren Rahman, De Oude Lucas door Van Hove Gerben was 2de doelman.

De afgevaardigden Rudi Leys en Louis De bruyne.