StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Leuk nieuws vanuit Zeeuws-Vlaanderen.
Rudi De Jonghe is nog eens achter zijn computer gaan zitten en stuurde ons de volgende heel interessante bijdrage over HSV Hoek en wat fijn dat het leeuwenaandeel van zijn werkstuk over gewezen Freethielgangers gaat.

Sidy Ceesay lijkt herboren bij onoverwinnelijk HSV Hoek
Het voetballeven kent vele grillen. Leek er tot voor kort geen plaats meer in de selectie voor volgend seizoen voor Sidy Ceesay (en ook voor Zinou Chergui), dan is er,sinds afgelopen week plots veel verandert. Beiden kregen een contractverlenging en Ceesay ontpopte zich in enkele weken van luxe-invaller tot clubtopscorer. Opmerkelijk als je zijn aantal speelminuten berekent én ook zijn assists meetelt. Hoek speelde in 2018 7 wedstrijden é won ze allemaal. Dat betekent dat ze momenteel virtueel op een TWEEDE plaats staan in de rangschikking, wat recht geeft op deelname aan de promotie-eindronde.
Hoek haalde de voorbije weken een aantal spelers binnen voor komend seizoen die in een recent verleden succesvol waren voor de club. Het is de club dus menens om toch zeker uit de huidige reeks te promoveren. De Iraanse zakeman Azini (bekend van 'The sky is the limit') is een vertrouwd gezicht op het Sportpark, laat spelers al eens met zijn Lamborghini rijden en heeft zeker zijn invloed op de vernieuwde ambities binnen Hoek.
Toch moet het op het veld gebeuren,De Engelse Nigeriaan Akindayini scoorde al 7 keer in zijn 6 wedstrijden,Ceesay 5 keer in de laatste 3. Winst met 1-5 (!) bij nummer 2 Ter Leede en zaterdag een zakelijke 3-0 tegen Nootdorp, brengen Hoek nu voor hun weken van de waarheid : een uitwedstrijd bij Rijnvogels en daarna thuis tegen leider Noordwijk, zal een stuk meer duidelijkheid brengen.
Fabian Wilson,die in de belangstelling stond van Gent-Zeehaven, besloot ook zijn contract te verlengen zodat van de Beverse Entente 4 spelers in 2018-2019 in Hoek te bewonderen zullen zijn, naast de eerder genoemden heeft ook doelman Jordi De Jonghe zijn plaatsje weer en kan dan reeds het magische aantal competitiewedstrijden van 200 ruiken (tot vorig seizoen speelde men slechts maximaal 26 wedstrijden). Wesley De Smet blijft trainer Jannes Tant trouw en verhuist mee naar Gent-Zeehaven. Aaron Verwilligen verkiest een terugkeer naar Temse.
Hierbij wat links naar wedstrijden en beeldmateriaal....

https://www.pzc.nl/amateurvoetbal/ook-nootdorp-is-een-prooi-voor-herboren-hoek~a9232292/

https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/104691/Hoek-haalt-Doesburg-en-heeft-selectie-bijna-rond

https://omroepzeeland.bbvms.com/view/regiogrid/2919888.html

Rudi De Jonghe.