StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Supportersfederatie mag tevreden terugblikken op zeer geslaagde paasbrunch.
Het is een echte klassieker geworden en dan heb ik het over de jaarlijkse Paasbrunch van de Supportersfederatie van Waasland-Beveren. Meer dan 200 liefhebbers waaronder heel wat kids die samen met de spelers paaseieren mochten rapen, kwamen naar de Freethiel afgezakt om er te genieten van een heerlijk koud en warm buffet dat werd afgesloten met het nodige lekkers voor de zoetebekken. Omdat het hoofdterrein recent een onderhoudsbeurt had gekregen en meststoffen waren gegooid, hadden de paasklokken laten weten geen risico te nemen en hun chocolade eieren te deponeren in een binnenruimte. Het was voorzitter Wim Van Goethem die de aftrap gaf voor dit gezellig samenzijn, maar ook zijn collega Dirk Huyck van Waasland-Beveren die met zijn echtgenote aanwezig was, nam tussen de soep en de patatten door kort het woord om een evaluatie te maken van het voorbije seizoen, maar hij blikte uiteraard ook al even vooruit op het komende en deed dat met een interessante reactie op de vele speculaties over op welke manier de club zou omspringen met de centen van de uitgaande transfers. Die besteding zal drieledig zijn volgens Dirk Huyck : terugbetalen van schulden aan de mensen die na de fusie W-B in een moeilijke periode financieel bijstonden, investeren in nieuwe spelers en tot slot inzetten op de jeugd in de hoop op termijn (maximum 5 jaar) 4 of 5 spelers uit de eigen jeugdopleiding te laten doorstromen.
De voorzitter beloofde de supporters alles in het werk te stellen om hun volgend seizoen qua voetbal en spektakel een vergelijkbaar jaar aan te bieden als hetgeen wat op de resterende 9 matchen van play-off II na, bijna achter ons ligt.
Dikke proficiat aan de SF van W-B voor deze prachtige organisatie en we zijn fier dat een 18-koppige delegatie van de Freethielvrienden Bornem van de partij was op de Paasbrunch.

PVW.