StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


* Het was weer bingo !
Vrijdagavond waren een veertigtal deelnemers opgedaagd voor de jaarlijkse bingo van de Freethielvrienden Bornem en dan is topamusement nooit ver weg. Omdat er op dat moment nog bezoekers in de taverne aan het tafelen waren, hadden Guy en Ingrid het achterste gedeelte gereserveerd en dat was drummen geblazen en dat blazen mag letterlijk worden genomen, want het was warm, zeer warm ! In een dergelijke situatie komt een mens er achter dat het, ondanks fel aandringen, echt geen zin heeft om aan je buurman of buurvrouw te vragen : "kan je voor mij mee een plasje doen", want ontsnappen was uitgesloten. Geen gesloten jeugdinstelling in België waar het zo druk was vrijdagavond, maar bingo spelen lukte hoor en er werd weer heel wat afgelachen tussen het opvissen en afroepen van de voor de ene goeie, maar voor de andere rotslechte balletjes.
En toch zijn er dingen die steeds weer terugkeren, nl. winnaars ! De tafel van Paula (ditmaal waren het Marie-Rose van Bernard), Dominique van André die voor het laatst vliegen in huis hebben gezien vrijdag nadat zij het vliegengordijn mee naar Steendorp mochten nemen, Denny, Kevin en Nicole van Honoré die elk de hoofdprijs van een ronde in de wacht sleepten.
De superronde (goed voor een selfiprinter) werd na een spannende strijd uiteindelijk gewonnen door Nicolas.
De Freethielvrienden Bornem zijn alweer een schitterende activiteit rijker en het past daarvoor enkele mensen een schouderklopje te geven. Walter en Lea, daarbij gesteund door onze voorzitter Ronny en Luc Vleminckx die elk op hun manier een steentje bijdroegen bij het samenstellen van een mooie prijzentafel. Ronny en Danny voor het uitdelen van de bingobriefjes en Guy en Ingrid van ons lokaal voor de hapjes. Walter is blijven nummers mompelen tot in zijn slaap en daarom onze excuses aan Lea voor het ongemak. Dank ook aan fotograaf Seppe wiens inspanningen te zien zijn in de rubriek "foto's".

Patrick Van Wesemael