StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* W-B vindt waardige opvolger voor Erdin Demir.
Het is al een beetje oud nieuws, maar we komen er toch graag nog even op terug.
Zaterdag werd Erdin Demir door de club in de bloemetjes gezet voor zijn meer dan 100 wedstrijden in het fanion van Waasland-Beveren. Demir vertrekt naar Zulte-Waregem en veel liever dan een bos bloemen had hij ongetwijfeld een wedstrijdpremie opgestreken na een leuke pot voetbal met W-B als winnaar, maar het werd een afscheid (misschien speelt hij wel nog enkele matchen in po2) in mineur. Ondertussen zat de club niet stil en vond het bij de Nederlandse eersteklasser Excelsior Rotterdam in de persoon van Milan Massop een potentieel waardige opvolger. Op het palmares van de 24-jarige Nederlander staan geen ronkende clubnamen, maar in het lopende seizoen is Milan voorlopig met 5 goals waarvan 4 met het hoofd, de best scorende linksachter en dat zijn toch mooie cijfers voor iemand die speelt op het hoogste niveau in Nederland. Na Paul Keita is Massop de tweede aanwinst van Waasland-Beveren en voor wie zaterdag de mannen van Vermant bezig zag tegen Lierse, is het wenselijk dat er minstens nog een handvol versterkingen bijkomen.

* Tijd voor een update van bij onze noorderburen door Rudi De Jonghe.
Het gaat uitstekend in Zeeuws-Vlaanderen waar enkele KSK Beveren-mannen uitblonken de afgelopen weken, een andere had minder geluk...

PVW.

TOPPERS ACHTER DE RUG : HSV HOEK REEDS 11 WEDSTRIJDEN ONGESLAGEN
Een maand geleden stonden de oud-Beverenspelers, met hun Zeeuwse- en Belgische ploeggenoten voor enkele zware dobbers.
Ondanks vele blessures, blijft na afgelopen zaterdag de club echter ongeslagen in 2018 en groeit de kans om in de resterende 4 partijen een eindronde-ticket te bemachtigen met de minuut.
In een notedop de afgelopen 4 partijen :
FC RIJNVOGELS - HSV HOEK : 1-3
Hoek speelde met een onuitgegeven elftal,wat 20 minuten thuisdruk opleverde.
Spelverdeler/topscorer Rik Impens (20, in de belangstelling van Lokeren en NAC, te licht bevonden door Waasland-Beveren) scoorde bij de eerste tegenprik. Niet veel later konden de Zeeuwen, zonder de geblesseerde Aaron Verwilligen, de voorsprong verdubbelen, de winst kwam nooit meer in gevaar.
HSV HOEK - NOORDWIJK : 2-2
Dé klapper, want Noordwijk heeft een budget dat 5x groter is dan dat van Hoek én ze zijn op dat moment reeds bijna kampioen komt naar Zeeland, net als 1200 (!) betalende toeschouwers op een zonnige zaterdagnamiddag.
Onderstaand vind je de link met wedstrijdbeelden : Bemerk hoe ,op voorzet van Zinho Chergui, Sidy Ceesay een weergaloze wereldgoal maakt die Nederland rondging.
RIJSOORD - HSV HOEK : 2-2
Was het 'een verplicht nummer', tegen de nummer 13 kwam Hoek al na 10 minuten op 0-1 en dachten ze een rustige namiddag te beleven ?
Een complete off-day was het gevolg : Veruit de slechtste wedstrijd die pas in de blessuretijd de 2-2 opleverde.
HSV HOEK - GRAVENZANDE : 2-1
Inzet : 1* plaats in de 3* periode deacuten een goede zaak doen in de algemene competitie.
In de voorbereiding van deze partij zag men, naast Verwilligen, nog 3 basisspelers uitvallen zodat het een huzarenstukje mag heten dat Hoek deze partij in de 1ste helft naar zich toe trok en dat voor alweer een gezellig volgelopen Sportpark... Uitblinkers Akindayini en (andermaal) Impens waren een gesel voor de Haagse bezoekers. Net voor rust stond de 2-1 op het bord.
Na rust was het behelpen en diende doelman Jordi De Jonghe met enkele knappe reflexen ervoor te zorgen dat de zege binnen was !
Leider in de periode en een 3de plaats in de reguliere stand. Ook hier kan je onderstaand een beeldverslag van vinden.

Hoek speelt nu nog 3 uitwedstrijden (een inhaalpartij zit er tussen) en op de slotdag (26 mei) nog 1x thuis. Als de ploeg ongeslagen blijft is het eindrondeticket binnen.
Makkelijk zal het niet worden,maar dat dachten we ook al rond de jaarwisseling....

https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/104989/Hoek-speelt-gelijk-tegen-koploper -Noordwijk
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/105277/Hoek-pakt-leiding-in-periode-weer -over

Rudi De Jonghe