StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Weekendresultaten in de lagere reeksen.
Er was slecht, maar meteen ook al goed nieuws voor Yellow Blue. Wat er al een tijdje zat aan te komen werd dit weekend bevestigd. Het is niet de eerste keer dat Yellow Blue een promotie laat volgen door een degradatie. Zondag verloor het op de Freethiel met 1-3 van Buggenhout waardoor de degradatie nu mathematisch vast staat.
Nochtans was YB vroeg op een 1-0 voorsprong gekomen, maar op slag van rust werd onnodig de 1-1 toegestaan. Ook in de tweede helft lagen er mogelijkheden om weer op voorsprong te klimmen, maar de paal weigerde zijn medewerking te verlenen. Twee doelpunten in de slotfase bezegelden het lot van de Beverse tweede provincialer, maar de hoop op een mirakel was naar verluidt al een paar weken geleden opgegeven. Tot hier het slechte nieuws, maar begin deze week maakte de club bekend dat gewezen SKB-er Anouar Bou-Sfia volgend seizoen de kleuren van Yellow Blue gaat verdedigen. Anouar is al even de dertig voorbij en zat sinds enkele maanden zonder club. Indien Bou-Sfia blessurevrij kan blijven volgend seizoen heeft YB alleszins een speler aan wie het zich kan optrekken om een nieuwe poging naar boven te wagen.
En misschien mag Yellow Blue volgende week mee champagne drinken, want dan maakt het de verplaatsing naar Waasmunster dat mits winst zeker is van de kampioenstitel.
In de tweede amateurreeks A lijkt het seizoen te vlug voorbij voor de mannen van Robby Buyens. Zondag werd knap met 3-1 de maat genomen van Westhoek. Harelbeke en Sint-Niklaas deelden broederlijk de punten (1-1), terwijl Temse met 0-1 ging winnen bij Pepingen. Volgende week staat speeldag 30, tevens de laatste, op het programma.

PVW.