StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Niet ingehuurd door het bestuur !
Mag ik jullie geruststellen door te verzekeren dat de clubleiding mij niet heeft ingehuurd met een goed-nieuws-show uit te pakken en zo zie ik dit artikel ook niet. Wel als een straaltje hoop in deze po2-bange dagen voor Waasland-Beveren. Het zou een brug te ver zijn om alleen Sven Vermant met de vinger te wijzen voor de huidige malaise, want bepalende spelers van een elftal laten vertrekken midden het seizoen zonder deze te vervangen door vergelijkbare kwaliteit, is vragen om moeilijkheden. Gedane zaken nemen natuurlijk geen keer en we moeten hopen dat er lessen uit het recente verleden zijn getrokken en de overeenkomsten met de nieuwkomers dusdanig zijn opgesteld dat toestanden zoals we die hebben gekend rond de jaarwisseling, zich niet meer kunnen voordoen.
Dat het bestuur beseft dringend werk te moeten maken van het versterken van de ploeg met het oog op volgend seizoen, maken de transfers van Paul Keita en Milan Massop duidelijk.
Afhankelijk of Victorien Anbang na dit seizoen W-B verlaat, worden nog een zestal bijkomende spelers verwacht zodat de ploeg voor volgend seizoen er totaal anders zal uitzien.
Naast 2 aanvallers en 2 middenvelders kijkt de club ook uit naar een nr10 als vervanger voor Morioka. Het is tevens de bedoeling om nog een linksvoetige centrale verdediger als opvolger voor Rudy Camacho aan de kern toe te voegen.

* Jonge beloftenploeg verliest tegen Zulte-Waregem.
Een zeer jeugdige Beverse beloftenploeg met meerdere spelers van de U16 en U17 heeft maandagavond op het terrein van Sparta Petegem met 4-1 verloren tegen Zulte-Waregem. Al vrij snel keken onze jongens tegen een 2-0 achterstand aan en jammer genoeg werden daarna enkele prima kansen gemist op de aansluitingstreffer of de gelijkmaker.
Bij de 3-0 zag de doelman van W-B er niet zo best uit, maar de 4-0 van Zulte-Waregem was een pareltje. Malik faalde vanop de stip om de Beverse eer te redden, maar Rahman Vercauteren maakte dat een tiental minuten later goed met de 4-1.

PVW.