StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

De voorbije weken nam Seppe Meul zowel de heen- als de terugronde onder de loep en nu play-off II halverwege is, evalueert hij op een realistische wijze het tot nu toe dramatisch verloop van deze voor W-B stilaan traumatische competitiestaart.

PVW.

Is het echt allemaal zo rampzalig?
We zijn vijf wedstrijden ver in de al veelbesproken nacompetitie. Dat onze Leeuwen het niet goed doen, dat weet ondertussen iedereen al wel. Het voetbal dat ze op de mat brengen is een ramp en ook de beleving binnen de ploeg lijkt verder weg dan ooit. In dit artikel heb ik het over het feit of dat nu echt allemaal zo erg is, veel leesplezier!

De afgelopen vijf wedstrijden die we hebben moeten aanschouwen waren absoluut van erbarmelijk niveau. Er zit geen leven in de ploeg, er wordt nauwelijks vooruit gevoetbald en kort samengevat lijkt het alsof de spelers het niet eens erg vinden. Is dat een schande? Ja en neen. Ja omdat wij als trouwe supporters betalen voor een heel seizoen, inclusief Play-off 2. In de eerste seizoenshelft zijn we verwend geweest, dat staat vast. In de tweede helft van het seizoen was het al heel wat minder, al konden we dat nog enigszins door de vingers zien omdat er heel wat sterkhouders de club hadden verlaten of gingen verlaten. Nu, bijna drie maanden na onze laatste overwinning is het toch stilaan genoeg geweest voor ons supporters. We willen dat fantastische Waasland-Beveren van het eerste deel van het seizoen graag nog eens terugzien!

Maar langs de andere kant kan ik het ook wel in zijn perspectief zetten. Er zijn veel spelers vertrokken, het is ' maar ' Play-off 2 en er spelen wel wat jonge jongens mee. Zeker als je weet dat we niet echt gekend staan om de ploeg die het goed doet in Play-off 2. De voorbije jaren slaagden we er nooit in veel punten te halen in deze nacompetitie, in dat opzicht zetten we die traditie mooi verder. Al zou het zeker en vast wel wat beter mogen, geen twijfel mogelijk!

Als je het mij vraagt vind ik het absoluut een schande wat de club van ons hart ons voorschotelt, maar of dat echt zo'n ramp is betwijfel ik. Geef het bestuur een beetje krediet en laat ze maar rustig bouwen aan het komende seizoen. Met de twee recente aankopen ziet dat er alvast niet slecht uit.

Tot de volgende keer!

Seppe Meul.