StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Stijn Vreven neemt afscheid in stijl.
Anderhalf seizoen was Stijn Vreven succesvol sportief hoofdverantwoordelijke bij NAC Breda, maar na dit seizoen scheiden de wegen van Vreven en NAC. Missie sportief 100 procent geslaagd, want Stijn bracht NAC via de eindronde naar de Eredivisie en slaagde er in de club op het hoogste Nederlandse niveau te houden met een mix van eigen spelers en vooral heel wat gehuurde jongens van o.a. Manchester City. NAC presteerde het dit seizoen met zijn relatief beperkte mogelijkheden in de Rotterdamse Kuip te gaan winnen en die eer is voor weinigen weggelegd. Ondanks dit succesverhaal stopt de samenwerking tussen Vreven en NAC, maar Stijn verlaat de club via de grote poort en dat staat toch weer keurig op zijn palmares. O ja, qua temperament heeft Vreven nog niks ingeboet, want met een beetje zin voor overdrijving zou men kunnen stellen dat hij dit seizoen ongeveer even vaak op de tribune zat als op de bank.

* Resultaten in de lagere reeksen.
De reguliere competitie zit er in de meeste nationale en provinciale reeksen op. Yellow Blue was vorig weekend al wiskundig zeker van degradatie en sloot het seizoen af met een zware 4-0 nederlaag in Waasmunster. Het mocht waarschijnlijk wel mee een glaasje champagne drinken, want Waasmunster werd gisteren kampioen. YB eindigt het seizoen met lastige cijfers, want 5 op 42 is teleurstellend en dus werk aan de winkel voor het bestuur dat ongetwijfeld ambitie heeft om het verblijf volgend seizoen in derde tot één jaar te beperken.
In de tweede amateurreeks A waren er knappe overwinningen voor Temse (3-2 tegen Petegem) en Sint-Niklaas (4-2 tegen Mandel United). Bornem was met 3-0 kansloos in Gullegem.

PVW.