StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Is het bestuur echt goed bezig?
De sportieve cel van Waasland-Beveren zit verre van stil tijdens deze Play-offs. Met reeds 3 inkomende transfers en een verlengd verblijf van onze doelman Davy Roef, is er al heel wat gebeurd en het huidige seizoen is nog niet eens afgelopen. Een balans:

Het begon allemaal op 12 april. Op die dag kwam Waasland-Beveren officieel naar buiten met het nieuws een opvolger voor rots in de branding Ibrahima Seck te hebben gevonden. Zijn naam: Paul Keita. De 25-jarige defensieve middenvelder die overkomt van het Hongaarse Mezokovesd moet volgend seizoen de leegte opvullen die Seck achterliet op het middenveld.

8 Dagen later was het opnieuw prijs, de tweede aanwinst voor het seizoen 2018-2019. Opnieuw is het een vervanging voor een speler die onze club dit seizoen verliet. Milan Massop is een linksachter van 24 jaar en komt over van het Nederlandse Excelsior en wist daar maar liefst 5 keer te scoren. Een perfecte vervanger voor Erdin Demir als je het mij vraagt.

Wederom een weekje later streek er een nieuwe naam neer op de Freethiel. Met Djihad Bizimana haalde het de derde aanwinst voor volgend seizoen binnen. De 21-jarige defensieve middenvelder met een stevig schot, zal volgend jaar voor het eerst te zien zijn buiten Afrika en dat bij onze club. Er wordt met veel lof over dit jong talent gesproken, ik kijk er alvast naar uit om hem aan het werk te zien.

En last but not least is er de verlengde leenbeurt met aankoopoptie op onze doelman Davy Roef. De goalie kon zich in de loop van dit seizoen voldoende bewijzen om de sportieve cel te bekoren en daarom besloot de club er alles aan te doen om de doelman nog een jaar langer aan zich te binden en wie weet ook vast in dienst te nemen dankzij de aankoopoptie die in het contract staat. Opnieuw sterk werk van het bestuur.

Is het bestuur dus goed werk aan het verrichten? Ik denk het wel, ik ben er zelfs bijna zeker van. Met al 3 nieuwe aanwinsten en Davy Roef die ze langer aan onze club konden binden, lijkt het mij alsof ze niets aan het toeval willen overlaten om de leegtes die in de winterstop werden nagelaten, op te vullen tegen het begin van het komende seizoen. Natuurlijk moeten we nog afwachten hoe goed de nieuwe spelers zijn, maar ik geloof er alvast enorm in.

Keep up the good work!

Seppe Meul.