StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Wat heeft Oostende meer dan W-B ?
Hij was niet enkel bij de supporters de gedroomde opvolger voor Clement, het is een publiek geheim dat Gert Verheyen bovenaan het verlanglijstje stond van W-B om in december de pijnlijke leemte die Philippe had nagelaten, in te vullen. Gert was op dat moment contractueel bij de KBVB in dienst en voor zo ver men iemand via de media kan kennen, begrijp ik het wel dat hij daar zijn werk wou afmaken. Ga ik er dan verkeerdelijk van uit dat zulke verkennende gesprekken die toch als een blijk van waardering voor het werk van Gert waren, niet worden afgesloten met de slotzin : "denk eens aan ons zodra dat contractueel kan" ? Zou Gert toen al in onderhandeling geweest zijn met de kustploeg of zou hij uit respect voor collega Vermant het moreel onverantwoord hebben gevonden toenadering met W-B te zoeken ? Nu ja, tegen respect kan men moeilijk iets hebben, maar binnen de voetbalwereld zal ongetwijfeld voldoende geweten zijn dat er al heel wat sleet zit op de kortstondige samenwerking tussen Vermant en W-B. Of zou het gewoon een geldkwestie zijn waarom Verheyen W-B afwimpelde ? Ik ben een grote fan van Gert als analist, maar toen ik het nieuws vernam van zijn overstap naar Oostende had ik het daar toch even lastig mee. Of is mijn benadering een iets te eenzijdige Beverse versie ?

* Beloften geven 0-2 voorsprong uit handen.
Maandagavond hebben de beloften 2-2 gelijk gespeeld in Moeskroen. Een onophoudelijke regen en bij momenten felle wind waren er de oorzaak van dat elke ploeg een helft voor zijn rekening nam.
Via Sarr Malik en Sadiku Drilon konden de bezoekers uit Beveren tot 0-2 afstand nemen, maar met de wind in de rug kwam Excel na rust tot 2-2 terug. In die tweede helft werd de 2-3 nog afgekeurd.

PVW.