StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Dat Sven Vermant gisterenmorgen ontslagen is weten we ondertussen allemaal wel. De vraag is of er niet te snel is gehandeld of het eerder vroeger moest gebeuren. Mijn mening :

Sven Vermant kwam begin januari aan op de Freethiel. Vol verwachtingen keken we met goede hoop naar deze aanstelling. De eerste partijen gingen niet vlekkeloos maar er werden punten gehaald en dat was voor de gewone supporter genoeg om geen kritiek te uiten. De laatste overwinning op het veld van Antwerp was er één om nooit te vergeten. Een knappe wedstrijd en een geweldige sfeer voor, tijdens en na de match. De wedstrijden daarna verdween het goede voetbal stelselmatig. Geen drang meer naar voor, geen aanvallende impulsen en gaten in de verdediging die groter en groter werden.
We misten Play-off 1 op een haar na en ook dat was toch een teleurstelling.
Play-off 2 begon dan ook nog eens rampzalig. Tot vorige week hadden we nog niet gewonnen en dat is bij vele supporters slecht gevallen. Bakken kritiek werden op de trainer geuit op vele sociale media. Zeker en vast terecht als je het mij vraagt. Er zijn teveel foute beslissingen genomen tijdens de wedstrijden. De match van afgelopen dinsdag was absoluut de druppel voor de raad van bestuur en om eerlijk te zijn een grote kans dat dat voor iedereen die Waasland-Beveren een warm hart toedraagt ook het geval was. Ook voor mij trouwens.

Had het ontslag vroeger moeten vallen? Misschien wel. Maar langs de andere kant hadden ze naar mijn gevoel nog kunnen wachten tot de laatste wedstrijd gespeeld was, wat had dat nog uitgemaakt? Maar dat het ontslag moest vallen is absoluut een feit. Nu is het hopen dat het bestuur van de club van ons hart niet te overhaast gaat zoeken naar een nieuwe trainer. Mijn advies aan de supporters, verlies het geloof in het bestuur en de club niet. Ze hebben al meermaals bewezen uitstekend werk te leveren, ik geloof er steevast in dat ze dat opnieuw kunnen doen.

Seppe Meul.