StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

logoWB AFSCHEID VAN EEN FANTASTISCHE CLUB.

Vanavond zou Lierse zijn laatste thuiswedstrijd van play-off II afwerken met Waasland-Beveren als tegenstander, maar het BAS heeft er anders over beslist.
Dinsdag viel het doek over een heel mooie club met een roemrijk verleden en een geweldige jeugdwerking. Woensdag ontving ik een sms met als inhoud : "de 8-0 van Waasland-Beveren in Waregem verdwijnt in het niets bij hetgeen de supporters van Lierse nu meemaken." Veel meer kunnen we hieraan niet toevoegen met daarbij de bedenking dat de Pallieters op speeldag 5 van po2 met 0-1 kwamen winnen op de Freethiel (doelpunt van Laurent). Het was een wedstrijd die ik mij zal blijven herinneren als een match tussen de ongeïnteresseerde spelers van W-B die nochtans niks te verliezen hadden en carte blanche hadden om er een lekkere pot voetbal van te maken en dit tegen een tegenstander die in de grootste onzekerheid vertoefde en dat was zoals eerder deze week bleek geen schijn.
Lierke plezierke, we gaan je missen in de toekomst !
En aan de supporters van Lierse zou ik zeggen : altijd welkom op de Freethiel !
Door het forfait van Lierse voor de wedstrijd vanavond speelt Waasland-Beveren volgende week vrijdag 18 mei om 20.30 zijn laatste match van het seizoen, maar in tegenstelling met Lierse komt er voor W-B wel een volgend en we moeten hopen dat dit veel beter zal beginnen dan het huidige is geëindigd, maar moeilijk kan dat niet zijn.

Patrick Van Wesemael.