StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Bij het lezen van de bijdrage van Seppe kwam ik tot de bevinding dat dit een perfecte voorbeschouwing was voor de laatste groepswedstrijd van W-B morgenavond tegen Kortrijk.
Dubbel werk is zinloos (niet waar Seppe) en nu kan ik mij op algemeen verzoek helemaal toeleggen op een volgende babbel met onze sportief manager Danny De Maesschalck en die is voorzien voor overmorgen zaterdag. Ga je gang Seppe !

Zorgen onze Leeuwen voor een waardige seizoensafsluiter?
Na het ontslag van Sven Vermant vorige week staat er nog één wedstrijd op het programma dit seizoen. Thuis tegen KV Kortrijk dat zeer goed gespeeld heeft deze Play-offs wacht ons een opdracht. Een opdracht na de zware blamage om voor eigen publiek het seizoen waardig af te sluiten. Of dat zal lukken is nog maar de vraag.
De club van Glenn de Boeck komt morgen op bezoek op de Freethiel. Met 16 op 27 staan ze op een mooie tweede plaats achter grote concurrent Zulte Waregem. Wij deden het zoals iedereen wel weet ondertussen een pak minder goed. Met 9 op 27 kunnen we absoluut niet spreken over een geslaagde Play-off 2.
Nu Sven Vermant niet langer trainer is van onze club is het misschien tijd voor de spelers om effectief te tonen dat het niet aan hun lag. Dat er weldegelijk ' goesting ' is om te voetballen en te schitteren voor eigen supporters. Met slechts één veldoverwinning (en de forfaitwinst op Lierse) kan je niet zeggen dat de spelers genoeg getoond en bewezen hebben dat ze de supporters hebben geanimeerd met goed voetbal.
Tegen KV Kortrijk hebben ze daar zoals gezegd nog een laatste keer dit seizoen een kans voor. Naar mijn mening is het enorm belangrijk dat dat gebeurt om de eerder zwakkere tweede helft toch nog mooi af te sluiten met een mooie potvoetbal en hopelijk een tweede, eigenlijk derde overwinning te behalen!

Seppe Meul.