StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* In eigen voet geschoten.
Het is doodzonde, want er zat een positieve evolutie aan te komen in het verlengen van het contract van Victorien Anbang en dat zou een even grote als aangename verrassing zijn geweest voor de hele Beverse entourage. De wedstrijd van afgelopen vrijdagavond tegen Kortrijk heeft echter voor een complete kentering gezorgd in dit dossier. Op slag van rust plantte Victorien totaal onnodig zijn voet op het achterwerk van Jeremy Perbet waarop Visser prompt en terecht rood trok. Deze onbegrijpelijke actie van Victorien is in het verkeerde keelgat geschoten bij de clubleiding van W-B aangezien hem nu, opgeteld bij eerdere feiten, wellicht een schorsing van meerdere weken wacht en dus het seizoensbegin zal moeten missen indien Anbang had verlengd. Doodzonde, want tegen alle verwachtingen in, zag Victorien een verlengd verblijf op de Freethiel wel zitten en dat zou sportief een boost voor de club zijn geweest wanneer het iemand met zijn kwaliteiten langer kon binden.
Extra werk dus voor sportief manager Danny De Maesschalck die op zoek moet naar een vervanger, maar we mogen aannemen dat hij niet echt van nul moet beginnen met speuren.
Ondertussen kwam er witte rook voor wat betreft de al eerder aangekondigde transfer van Aleksandar Vukotic. Die leek voor de buitenwereld al een tijdje rond, maar details (het was een princiepskwestie) dreigden alsnog roet in het eten te gooien. Gelukkig is de zaak nu definitief afgerond en heeft W-B er hopelijk een sterkhouder bij.

PVW.