StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Wordt dit de week van de nummers 10 ?
Waasland-Beveren is volop bezig aan zijn toekomst te werken. Met Vukotic en de Costa Ricaan Gamboa trok het recentelijk een jonge en iets meer ervaren centrale linksvoetige verdediger aan en het heeft diezelfde intentie met de nr10 positie welke voorlopig na het vertrek van Morioka nog niet werd ingevuld. Als de medische testen van Daam Heymans die van Westerlo overkomt gunstig uitvallen heeft Waasland-Beveren er een beloftevolle 18-jarige middenvelder bij. Daam speelde dit seizoen het merendeel van de wedstrijden met zijn club Westerlo in de Proximus League en liet daarbij een uitstekende indruk. Hij vond er driemaal de weg naar de netten en kon rekenen op de interesse van Genk en Zulte-Waregem.
Als het op de centen zou aankomen was W-B ongetwijfeld kansloos geweest, maar ik ga er van uit dat bij Daam het gezond verstand heeft geprimeerd op de portemonnee en meer sportieve mogelijkheden zag in Beveren dan bij de genoemde clubs en dat is wat men noemt een verstandige keuze. Bedoeling is om Heymans zoals men dat pleegt te noemen rustig te brengen en daarom hoopt W-B ook nog deze week de transfer te kunnen afronden van een 22-jarige nr10 die vorig seizoen in de Kroatische competitie uitkwam (als ik me niet vergis) en al een jaartje Sampdoria achter de rug heeft.

Niet eens zo lang geleden was een dubbele bezetting voor de meeste posities financieel onhaalbaar voor Waasland-Beveren en werd gezocht naar polyvalente spelers om dit in de mate van het mogelijke op te vangen, maar het goed boeren van afgelopen seizoen lijkt de club tohch wat meer armslag te geven.

PVW.