StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


* Freethielvrienden feestend naar de volgende jaargang van de JPL.
We leven in een wereld waarin het voetbal nooit meer stopt. Competitievoetbal, play-offs, vriendschappelijke interlands, start van de eindronde van het WK over een week en vandaag over 2 weken ruikt het alweer naar zweet op de Freethiel wanneer daar de trainingen worden hervat.
Ondanks die onophoudelijke drukte vonden de Freethielvrienden Bornem toch een gaatje om het "bijna" begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen in te zetten met een knallend feestje (het pas afgelopen seizoen feestend uitzwaaien zou te optimistisch zijn geweest).
Alle ingrediënten voor een super tof feestje waren afgelopen zaterdag in ruime mate aanwezig en dan is het niet eens een kunst om aan een schitterende avond te bouwen : prachtig weer, een heerlijke barbecue met alles er op en er aan met liefde geserveerd door Jan en Kelly, drank in overvloed met evenveel liefde getapt door Sas en Filip, een geweldig publiek dat enthousiast de dansvloer verkoos boven een saaie stoel en de 2 muziekbazen Pat en Kris die met volle teugen genoten omdat ze zagen dat het goed was. Hoeft het dan te verwonderen dat "plots" de klok richting 04 uur tikte ? Ik dacht van niet, maar moeilijk deden we daarover niet, want na een lange dag die voor de klaarzetters van de zaal Ronny, Danny, Yves en Johnny reeds om 10 uur was begonnen, was het lastig om te weerstaan aan de lokroep van het bedje. In naam van het bestuur van de Freethielvrienden Bornem hou ik er aan iedereen van harte te bedanken die van dit eindeseizoensfeestje een topactiviteit hebben gemaakt. Van de harde werkers achter de schermen (de dames van de bediening en de afwas) tot de 65 positief ingestelde aanwezigen waaronder onze voorzitter Dirk Huyck en de leden van de Raad van Bestuur Hennie Van Gijsel en Jan Coene met hun respectievelijke dames. Dank ook voor de mooie delegatie van de Beverboys.
O ja, dankzij al deze mensen werd ons 21-spel een groot succes en fotograaf van dienst Johnny Vleminckx ging met de hoofdprijs aan de haal (een abonnement op de staantribune). Het is hem natuurlijk gegund, want dankzij Johnny kunnen jullie binnenkort nog eens nagenieten van heel wat sfeervolle plaatjes die hij zaterdagavond heeft geschoten en die vast tal van plezante herinneringen zullen oproepen voor zij die van de partij waren, maar ook voor zij die er helaas door omstandigheden niet konden bij zijn. Tot volgend jaar vrienden en nogmaals dank voor dit onvergetelijk tof feestje !

Patrick Van Wesemael