StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Weekendsprokkels.
De eerste oefenpot zit er op en tegen tweede provincialer Vrasene werd het na een eerder verrassende 0-0 tussenstand, uiteindelijk 0-4 voor de mannen van Yannick Ferrera. Tweemaal de van Westerlo overgekomen Heymans, beloftenspeler Drilon Sadiku en aanvaller Lamin Ndaoo die een op hem gemaakte strafschopfout zelf omzette, zorgden voor de Beverse goals. Bij het overlopen van de opstelling (er werd nagenoeg met twee verschillende ploegen gespeeld in elke helft) zaten er toch enkele namen bij van spelers waarvan we mogen uitgaan dat zij het seizoen bij W-B niet zullen beginnen (Orye en Cherif Ndiaye), indien er uiteraard interesse voor deze jongens is.
Nu woensdag 27 juni om 19.30 uur voetbalt W-B opnieuw vriendschappelijk in groot-Beveren met ditmaal Melsele als tegenstander en dat komt uit in de derde amateurreeks.

Ondertussen raakte bekend dat de 29-jarige Kevin Debaty de opvolger wordt van Merveille Goblet als tweede doelman. Debaty komt over van Antwerp en voetbalde in een wat verder verleden bij een aantal Waalse clubs waaronder Tubeke en Verviers. Kevin is alleszins verzekerd van minstens 2 basisplaatsen dit seizoen, want de 2 confrontaties tegen Anderlecht mag Davy roef niet spelen.

PVW.