StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Wat moet er nog bij?
Met Badibanga haalden we onze meest recente nieuwkomer binnen. Toch is de transferhonger nog niet over. Wat er nog bij moet volgens mij vertel ik in dit artikel.

Een targetspits.
Ik denk dat het belangrijkste is om een vervanger voor Thelin te zoeken, want dat is iets dat we nog steeds missen. Een lange, krachtige spits met een neus voor doelpunten. Met Ndao heb je iemand die eventueel als schaduwspits kan postvatten achter de diepste man, met zijn snelheid en dribbels kan dat zeker werken. Maar als enige spits vrees ik dat hij tekort komt. Dan is er natuurlijk ook nog Cheriff N'Diaye die uitstekend speelt in de voorbereiding, afwachten wat dat wordt in de competitie.

Een vervanger voor Angban?!
Hier heerst nog heel wat onzekerheid over. Blijft Angban of blijft hij niet. En als hij niet blijft is er dan wel een vervanger nodig of hebben we die al met Bizimana? Deze situatie is om eerlijk te zijn een groot vraagteken voor mij omdat ik niet weet in welke mate Bizimana klaar is voor de eerste ploeg. Als dat niet het geval is, is het aan te raden om toch nog een vervanger te zoeken voor Victorien. Iemand zoals hem heb je zeker nodig in je team. Een speler die de bal verovert, sterk is met de bal aan de voet en een uitstekende lange pass kan versturen.

Zo, naar mijn mening zijn dat de twee belangrijkste posities die nog moeten worden bezet met een waardige vervanger. Voor de rest zou ik willen zeggen tegen de sportieve cel: Laat goede jeugdspelers doorstromen naar het A-elftal om te zien wat zij kunnen en ga op zoek naar jong Belgisch talent bij andere clubs. Je ziet maar dat je met jongens als Cauffriez en Schryvers de bal zeker niet hebt misgeslagen. Het zou jammer zijn moesten we geen Belgische jeugd meer scouten (al hebben we dat uiteraard al gedaan met Denzel Jubitana die trouwens verre van teleurstelt in de voorbereiding, het mag duidelijk zijn dat die jongen bakken talent bezit) en de van Westerlo overgekomen Heymans. Keep up the good work!

Seppe Meul.
Tot volgende week!