StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Wat kunnen we opmaken uit de voorbereiding?
De voorbereiding zit er bijna op en het seizoen komt dichter en dichter. Hoog tijd om eens samen te vatten wat er al duidelijk is geworden tijdens de voorbereiding. Wat waren de resultaten, zijn die belangrijk en vooral welke spelers vielen het meeste op?
Eerst en vooral, uit 4 oefenpotten hebben we er eentje verloren. Tegen Cercle Brugge. Is dat een ramp? Bwa, je zou kunnen zeggen van wel maar uiteindelijk blijft het ' maar ' een oefenwedstrijd. Niks om ons zorgen over te maken. Verder konden we wedstrijden tegen Sint-Niklaas, Melsele en Vrasene winnend afsluiten ( al is dat maar normaal natuurlijk ).

Spelers die opvielen?
Als je heel eerlijk bent moet je toegeven dat Cherrif Ndiaye bezig is aan een sterke voorbereiding. Bijna in elke wedstrijd wist hij de weg naar doel al te vinden. Hij werkt veel zonder bal en is zeer bedrijvig in de aanval. Is hij hiermee aan het solliciteren voor een laatste kans? Laat ons hopen van wel en laat ons dan vooral hopen dat zijn talent eindelijk naar boven komt en zo misschien de vervanger van Thelin kan worden, zeg nooit nooit.

Ook nieuwkomer Denzel Jubitana konden we al een paar keer zien op het scorebord. Tegen Sint-Niklaas maakte hij nog een pareltje en ook zonder de bal aan de voet valt hij op. Door zoveel werk te verrichten blijft hij zeker niet onopgemerkt. Het is duidelijk dat deze jongen een geweldige actie in huis heeft en zo ook vaak tot scoren komt. Ook al is hij nog een jongeling, misschien krijgt hij af en toe wel een kans in het eerste elftal.

Verder is het duidelijk dat Gamboa en Vukotic twee zeer stevige verdedigers zijn. Dat Bizimana wel een balletje kan neerleggen en dat Keita niet meteen kan worden vergeleken met Seck, maar ja, moet dat echt? Misschien is dat helemaal niet de bedoeling van onze coach om zo te spelen.
Dit zijn dingen die ongetwijfeld de komende weken duidelijk zullen worden.

Volgende week ben ik er opnieuw, tot dan!



Seppe Meul.