StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Hallo iedereen!

Mijn voorlopige basiself

De start van de competitie staat voor de deur, nog even en dan wordt het seizoen 2018-2019 afgetrapt. Hoog tijd dus om mijn voorlopige basiself met jullie te delen. In dit artikel stel ik de ploeg samen die volgens mij het meeste kans maken op een plaatsje in het elftal.

Doelman
Over deze positie bestaat geen twijfel. Net zoals vorig seizoen zal Davy Roef onze sluitpost worden en is hij de man die de ballen moet tegenhouden. Met zijn jonge leeftijd en potentie komt dat zeker in orde.

De verdediging
Op rechts wordt er volgens mij gekozen voor de nieuwe Britse aanwinst Threlkeld. Centraal zal er naar mijn verwachting gespeeld worden met enerzijds de ontdekking van vorig seizoen Caufriez en zal er daarnaast worden gekozen voor nieuwe aanwinst en plaatselijke reus Vukotic. En als laatste positie is er dan nog de linksachter. Die zal worden bespeeld door nieuwe aanwinst Milan Massop. Hij deed het vorig seizoen uitstekend bij Excelsior en we hopen met z'n allen dat hij dat hier opnieuw kan doen!

Het middenveld
Ik houd vast aan de opstelling die de laatste jaren veel werd gehanteerd, de driehoek op het middenveld. De twee meer verdedigende middenvelders worden volgens mij de nieuwste aanwinst en vervanger van Angban, Abdullah en daarnaast wordt het naar mijn verwachting een strijd tussen Bizimana, Schryvers en Keita. Al ben ik voorstander van een combinatie op het middenveld, een kleine man met een goede pass en een grote balveroveraar (zoals we dat vorig jaar hadden met Angban en Seck). Als aanvallende middenvelder kies ik voor de nieuwe man Lulic. Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat ik toch wel hoop dat hij Morioka kan doen vergeten.

De flanken
Naar mijn verwachting komen hier geen wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Ook dit seizoen zullen Ampomah en Boljevic met hun snelheid en acties vele verdedigingen schrik aanjagen!

De spits
Hier blijf ik helaas nog een beetje op mijn honger zitten. Voorlopig zet ik hier nieuwe man Ndao neer. Dit is echter maar tijdelijk omdat ik verwacht dat er nog een échte nummer 9, een grote, sterke en diepe spits bijkomt.

Ziezo, mijn elftal is compleet. Ik kijk enorm uit naar de start van het nieuwe seizoen en ik zal zeker niet de enige zijn.

Tot volgende week!

Seppe Meul.