StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN HET KASSEIBAANTJE.


* Wat ging Bart hard !
Drie keer starten en toch niet gediskwalificeerd worden, dat moet wel om een (kwart)triatlon gaan !
Dat hij ook drie keer de aankomst bereikte is bijzonder knap en die prestatie heeft ons lid Bart Van Doren sinds onze nationale feestdag zaterdag achter zijn naam staan.
Er zijn zo van die dagen dat een mens plots door een idee wordt overvallen en vaak hoe zotter hoe liever. Dikwijls blijft het bij een bevlieging die daarna voor een tijd, soms voor de eeuwigheid, in de koelkast verdwijnt, maar niet zo in het geval van Bart. Hij liet (en bij de uitzonderlijk hoge temperaturen van de voorbije weken mag dat letterlijk en figuurlijk worden genomen) deze uitdaging niet koud worden en schreef zich een tijdje geleden in voor de twaalfde editie van de Swimkaptriatlon in het Vlaams-Brabantse Kapellen-op-den-Bos. Naast Bart schreven zich nog 309 andere gekken (sorry Bart) in voor deze kwarttriatlon en liefst 297 stoere bonken bereikten na 1,5 km zwemmen, 40,4 km fietsen en 10,4 km lopen het vooropgestelde doel. Bij Bart gebeurde dat na 2 uur, 54 minuten en 45 seconden waarmee hij op de 215ste plaats eindigde van de 297 moedige deelnemers die de finish haalden. Voor zij die van details houden :
33min51sec zwemmen, 1u17 fietsen en 54min19sec lopen.
Opvallend was dat slechts 13 deelnemers hun sportieve mogelijkheden een beetje hadden overschat en de wedstrijd moesten staken, maar wanneer de thermometer richting 30 graden gaat hebben we daar natuurlijk alle begrip voor.
Dikke proficiat Bart met deze grandioze prestatie ! Luka en Aline mogen fier zijn op hun papa, Farah is dat al langer op haar ventje natuurlijk ! Geen idee of dit voor herhaling vatbaar is, maar gezien de volgende editie de dertiende zal zijn, raden we je aan eerder de tweede uitgave van de Battle of The Fanclubs in Beveren te overwegen (als die er nog komt uiteraard).
Nogmaals gefeliciteerd Bart namens alle Freethielvrienden.

bart1 bart1 bart1
Patrick Van Wesemael