StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Jens Cools vindt onderdak in Griekenland.
Sinds zijn zware blessure een half jaar geleden werd het stil rond Kempenaar Jens Cools, maar dat is helaas een bekend fenomeen bij spelers die door pech langdurig in de lappenmand belanden.

Vooral voor jongens die in de loop van dat seizoen einde contract zijn is dat een belemmerende factor om met de eigen of een andere club rond de tafel te zitten in de hoop een nieuwe overeenkomst te versieren. Op dat vlak vernam ik donderdag van Rudy Beck mooi nieuws over Jens Cools, want die heeft een nieuwe club gevonden, weliswaar in het buitenland. De Griekse eersteklasser Paphos is de komende 2 jaar de nieuwe werkgever van Jens en we wensen hem daar uiteraard alle sportief geluk toe. Wat mij betreft is het een spijtige zaak dat W-B een intelligente en polyvalente Belg met een perfecte wedstrijdmentaliteit die als vooral verdedigende middenvelder daarenboven nog eens af en toe zijn doelpuntje meepikt en het zijn dan nog vaak beauty's.

Rond de doelmannen Goblet, Janssens en verdediger Niels De Schutter die eveneens einde contract waren bij Waasland-Beveren blijft het voorlopig erg stil.

Vrijdag raakte bekend dat Victorien Anbang op zijn Thelins een contractverlenging kreeg bij Chelsea, maar meteen wordt verhuurd aan het Franse Metz waar hij opnieuw wordt herenigd met Laurent Jans.

PVW.