StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Diverse sprokkels.
Eerder deze week gaven we jullie al mee dat Beau Ponnet voor Eendracht Aalst gaat voetballen, maar hij zal er niet de enige zijn met een Freethielverleden. Ook Mats De Bauw van de beloften zet de stap naar de Ajuinen en dat doet ook de al wat oudere René Sterckx, niet te verwarren met Gunther Sterckx die ondertusssen al enkele jaren van zijn voetbalpensioen geniet. René Sterckx kwam destijds van Waregem over naar de Freethiel en heeft als ik me niet vergis ook een verleden bij Anderlecht.

Jens Cools verruilt wel degelijk Waasland-Beveren voor Paphos, maar dat speelt in de hoogste Cypriotische competitie en niet in de Griekse zoals hier vorige week verkeerdelijk gemeld.

* Sportavond bij de Freethielvrienden Bornem.
Het staat officieel geboekt als een ledenvergadering van de Freethielvrienden, maar eigenlijk is het niet meer of niet minder dan een heel boeiende sportavond in het lokaal van de Freethielvrienden Bornem (het Kasseibaantje) met als centrale gast sportief manager Danny De maesschalck.

Wie interesse heeft om eens te komen luisteren (en daarvoor moet men absoluut geen lid zijn) noteert nu alvast vrijdag 17 augustus om 20 uur. Brasserie 't Kasseibaantje is gelegen aan de Hingenesteenweg 105 te Bornem. Breng gerust jullie vragenlijstje mee, want onze sportief manager gaat geen lastige vragen uit de weg.

PVW.