StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Eerste ervaringen als vlogger

Dag iedereen,

In dit artikel heb ik het over mijn eerste ervaringen als officiële vlogger van Waasland-Beveren. Het kan misschien wel helpen om eens uit te leggen hoe dit alles is ontstaan, waarom ik het doe en wat de bedoelingen zijn met deze videos.

Sinds dit weekend ben ik officieel de vaste ' Freethielvlogger ' van onze geliefde club Waasland-Beveren. Hoe is dit nu allemaal gekomen? Wel, vorig jaar deed ik een voorstel aan de club om videos te maken voor de club. Dat deed ik omdat ik op school leerde hoe ik interessante videos maak en hoe ik moest monteren. Door de opdrachten die ik moest doen besefte ik dat ik dat enorm leuk vind om te doen, ik geniet ervan te filmen, de juiste shots te maken, dingen ' in scène ' te zetten en te monteren. Daarom dacht ik bij mezelf " waarom zoek ik niet iets waardoor ik hier buiten school ook nog mee bezig kan zijn." Ik zocht naar hobby's waar dit het beste zou kunnen en dan was de stap naar Waasland-Beveren uiteraard heel snel gezet. Ik zag op Youtube dat andere clubs ook een vaste vlogger hebben en dat leek mij dé gelegenheid om het ook te gaan proberen voor Waasland-Beveren. Na een gesprek met Martijn (de persverantwoordelijke) mocht ik in Play-off 2 een aantal testfilmpjes maken om mijn kunnen te bewijzen, achteraf zou hij dan beslissen of het iets zou kunnen worden. En zo gezegd zo gedaan, de videos werden goedgekeurd en ik mocht vast aan de slag als vlogger van de club.

Afgelopen vrijdag heb ik mijn vlogseizoen zoals jullie wel al konden zien afgetrapt. Ik vond het opnieuw enorm leuk om te doen en heb ontzettend veel zin om elke keer beter te doen en nieuwe dingen te zoeken. Uiteraard zijn er een aantal dingen die altijd zullen terugkomen: de pronostieken, de tussenstukjes van mezelf waar ik het verloop van de wedstrijd bespreek, een sfeerverslag en reacties van de supporters tijdens en na de wedstrijd. Daarnaast is het natuurlijk de bedoeling om elke keer nieuwe dingen te zoeken en mezelf te verbeteren in wat ik doe, en daar kijk ik zelf enorm naar uit. Ik hoop uiteraard dat jullie dat ook doen!

De kijkcijfers en reactie's had ik eerlijk gezegd nooit verwacht en die doen me uiteraard enorm veel plezier. Het geeft me moed om er elke keer vol voor te gaan. Natuurlijk kan dit niet zonder jullie steun en daarom wil ik jullie daar alvast enorm voor bedanken, voor het kijken en de positieve reacties. Bij deze: van harte bedankt!

Tot volgende week!

Seppe Meul.