StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* W-B met Verstraete, maar zonder Ampomah naar Gent.
Vanavond kan Waasland-Beveren iets doen aan de negatieve traditie die wil dat de Waaslanders tot nu toe steeds met lege handen terugkeerden uit de Ghelamco-Arena. Het was al enkele keren dicht bij verdiende puntenwinst, maar de kroon op het werk zetten bleef uit. Om 20 uur krijgen de mannen van Yannick Ferrera een nieuwe kans om met die vervelende traditie te breken, maar dat zullen ze dan moeten doen zonder Nana Opoku Ampomah die met een hinderlijke blessure sukkelt aan de voetzool opgelopen tijdens zijn invalsbeurt vorige week tegen Standard. Vermoedelijk begint Boljevic ook nu aan de partij met hopelijk een meer dreigende Badibanga op de andere flank.

Haast zeker aan de aftrap nadat advies bij de KBVB werd ingewonnen, staat Louis Verstraete die zonder twijfel tegen de club die hem uitleent aan W-B, graag een uitstekende prestatie wil leveren.

Ferrera liet zich eerder deze week al ontvallen dat hij rekent op Verstraete als gatendichter op het middenveld, een ondankbare job die Louis samen met Joachim Van Damme zeer behoorlijk invult.

Benieuwd of Floriano Vanzo weer op de 10 mag spelen, iets wat hij tegen Standard tot grote voldoening van veel supporters prima deed. Flor zal altijd een speler blijven die gemengde reacties uitlokt, want voor de ene komt hij net dat tikkeltje tekort om als een volwaardige eersteklasser te worden beschouwd, terwijl voor de ander Flor die positie in zijn mars heeft op voorwaarde dat hij eens een tijd zonder kwetsuren kan voetballen. Vast staat dat iedereen Vanzo na de vele miserie die hij op blessurevlak heeft meegemaakt, hoopt dat deze laatste comeback de definitieve is. En toch moeten we hopen dat Karlo Lulic de aanpassing aan ons Belgisch voetbal snel verteert, want een technisch vaardige voetballer zoals Karlo kan W-B op dit moment goed gebruiken.

PVW.