StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* De Schutter krijgt Regi Van Acker als nieuwe coach.
Het heeft even geduurd, maar Niels De Schutter heeft onderdak gevonden bij Deinze, ploeg uit de eerste amateurreeks. Niels krijgt er Sint-Niklazenaar Regi Van Acker als trainer. Deinze is een mooie club, maar een karaktervolle en polyvalente speler als Niels had wat mij betreft een ploeg uit de Proximus League verdiend.

* Beloften zwaar onderuit in openingsmatch.
Maandagavond hebben de beloften van Waasland-Beveren een zware 0-6 nederlaag geleden tegen STVV. Dat kan een keer gebeuren, maar in dit geval is het wel interessant om wat extra duiding te krijgen bij het halve dozijn tegendoelpunten. W-B speelde immers met een op Davino Liessens na volledige beloftenploeg (zonder A-kernspelers), terwijl Sint-Truiden 11 spelers uit de A-kern aan de aftrap bracht. Een principiële kwestie of is er meer aan de hand, want daags nadien speelden de Beverse afvallers van de weekendwedstrijd tegen STVV een oefenpot achter gesloten deuren tegen Lokeren (eindstand 2-0). Ook in het verleden bezondigde W-B zich aan deze onofficiële regel waardoor men zich afvraagt of er nu echt niet de minste solidariteit is onder de clubs van de JPL.
Gedurende 20 minuten konden onze jonge Leeuwen maandagavond tegen STVV nog gelijke tred houden, maar ondanks veel inzet en goeie wil en zelfs enkele kansen, konden de bezoekers uit Limburg de kloof uitdiepen tot 0-6. Met dank aan ploegafgevaardigde Louis De Bruyne voor het bijhouden van de opstelling welke hierna volgt.

Samenstelling :
Van Hove Gerben, Van Spittael Dani, Knollenburg Arne, Liessens Davino, Stael Seppe, Van Noten Flo, Trari Mauro, Pavlov Philipp, Claeys Quinten, Aps Vincent, Ben Omar Yassin.
Wisselspelers :
Bleyenberg Lars, Zaroualli Souhail, Ahmed Yumit, Vercauteren Rahman, Van Buynder Quinten, Vermincksel Dean, Oulad Nouh.

PVW