StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Huh, lag dat nu aan mij?

Afgelopen weekend speelden onze Leeuwen op het veld van Waasland-Beveren B ofwel KRC Genk, ik kon het niet laten, excuses! Een moeilijke wedstrijd tegen een tegenstander die week na week fantastische voetbal op de mat brengt. Dat we het daar verre van slecht deden weten we ondertussen allemaal wel, toch zijn er een aantal vreemde dingen gebeurd, een opfrissing.

Na een aantal discutabele kleine beslissingen van scheidsrechter Alen tegen ons Beveren, sloeg hij in de 49ste minuut het Beverse supportersvak werkelijk met verstomming. Op een hoekschop van de thuisploeg controleerde Abdullah de bal met de arm, blijkbaar???? Mijn reactie was meteen " huh, dat is toch in de verste verte geen handsbal?" Hoe ik het zag nam Abdullah de bal mee met de borst en ging hij een mogelijkheid op een counter opzetten. Maar geen haan die kraait naar de borst/armcontrole van onze middenvelder. Tijdens Sport Late Night werd er nergens gesproken over het feit dat het toch een twijfelgeval was en ook Sporza sprak er met geen woord over. Ben ik dan echt de enige die het een duidelijke borstcontrole vond? Blijkbaar wel want zelfs na tussenkomst van de VAR bleef Wesley Alen bij zijn beslissing, toch heb ik nog steeds mijn twijfels..

Verder vond ik onze club een zeer degelijke wedstrijd spelen als je weet dat Genk zelfs met een veredeld B-elftal kon vasthouden aan zijn fantastisch voetbal zonder kwaliteitsverlies te lijden. Met de prestatie van onze doelpuntenmaker is het nog maar eens duidelijk wat voor een talent Nana Opoku Ampomah bezit. Bij het eerste doelpunt blijft hij geloven in de voorzet van Boljevic en kon hij de bal alsnog in doel werken. Ook bij het tweede doelpunt kwam zijn talent boven drijven. Hij liep uitstekend diep of een slim steekpassje van Badibanga, waarna hij de bal heel knap tegen de netten plaatste.

Nu is het in spanning afwachten op de Wase Derby, winnen is een absolute must en daar zullen ook wij ons steentje aan moeten bijdragen, met zen allen achter het team.

C'mon Beveren!!

Seppe.