StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

verslag BELOFTEN ONDERUIT IN GENK.

De beloften van Waasland-Beveren hebben zich na een 0-6 pandoering in het openingsweekend goed hersteld. Maandag werd er weliswaar verloren in Genk met 2-0, maar W-B speelde na rust een degelijke partij. Die nederlaag kwam tot stand in de eerste helft toen in de 20sste minuut een geharrewar en de 30ste minuut een misverstand telkens een Genks doelpunt opleverde.
Na de pauze kwamen de bezoekers uit Beveren scherper voor de dag en Trari Mauro dwong de Limburgse portier tot een uitstekende parade of de aansluitingstreffer was een feit geweest. Er volgden nog meer kansen, maar pech en een mindere afwerking waren er de oorzaak van dat de match nooit echt spannend was. Dat de gulden middenweg meestal het beste pad is om te bewandelen werd maandagavond in Genk aangetoond door de aanwezigheid van een viertal spelers van de A-kern.

Samenstelling van de Ploeg :
Bleyenberg Lars, Zarouali Souhail, Van Goethem Toon, Gamboa Alexis, Van Noten Flo, Lulic Karlo, Bizimana Djihad, Claeys Quinten, Heymans Daan, Trari Mauro, Van Spitael Dani.
Wisselspelers :
De schepper Stef, Knollenburg arne,Stael Seppe, Aps Vincent, Pavlov Philipp, Ahmed Yumit, Vercauteren Rahman.
Vervangingen :
Zarouali souhail,Vanspitael Dani, Van Noten Flo, Bizimana Djihad en dit door Door:knollenburg Arne, Pavlov Philipp, Ahmed Yumit, Vercauteren Rahman.

Met dank aan de ploegafgevaardigden Rudi Leys en Louis De Bruyne

Patrick Van Wesemael