StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Welke aanvallers stonden tot het laatst op het verlanglijstje van W-B ?
Er wordt door W-B maar zelden gecommuniceerd over spelers met wie de onderhandelingen op het laatste nippertje afsprongen. Kandidaat-aanwinsten worden in de transferperiode met containers aangevoerd wat het werk van de mensen die moeten beslissen er niet op vergemakkelijkt, maar vrijdagavond op de ledenvergadering/sportavond van de Freethielvrienden Bornem was onze sportief manager uitzonderlijk loslippig. Uit frustratie ? Zou wel kunnen, want als men op de laatste dag iemand als Karelis (KRc Genk) of Saponic (Zulte-Waregem) misloopt overheerst uiteraard de teleurstelling. Of die spelers op een haar na werden gemist is moeilijk na te trekken, want vaak gebruiken spelersmanagers de naam van een ge&iumnteresseerde club om een tweede ge&imlnteresseerde of de club van herkomst onder druk te zetten snel een beslissing te nemen.

Of onze Griekse aanwinst van vrijdagavond Apostolos Vellios zich nu derde keuze moet voelen ?
Het zal niet de eerste keer zijn dat een tweede of derde keuze het uiteindelijk verder schopt dan de eerste. Apostolos is er pas 25 en heeft als voornaamste bedenking tegen het feit dat hij op die nog vrij jonge leeftijd al meerdere clubs heeft gehad, maar ik heb toch al slechtere statistieken gewete van spelers die onze club kwamen versterken. Vellios is een type targetspits waar hopelijk de ploegmaats van kunnen profiteren om regelmatig hun goaltje mee te snoepen.

* Beloften verliezen met het kleinste verschil in Brugge.
Vrijdagavond 31 augustus speelden de beloften van Waasland-Beveren op de jeugdterreinen van Club Brugge en het werd een nipte 1-0 nederlaag. Blauw-Zwart had in de eerste helft een licht veldoverwicht dat inn de 39ste minuut werd bekroond met een prima doelpunt na een dito aanval.
Na de pauze herstelden onze jonge Leeuwen het evenwicht en was een puntendeling na 90 minuten een betere weergave geweest van de verhoudingen tussen de lijnen, maar dat het niet zo ver kwam had zeker te maken met pech bij de afwerking. Ondertussen hebben de beloften van W-B hun eerste competitiepunten beet, want maandagavond werd met 2-1 gewonnen tegen Eupen. Meer details later deze week. Samenstelling Waasland-Beveren : Bleyenberg lars, Van Spittael Dani, Van Goethem Toon, Gamboa Alexis, Liessens Davino, Van Noten Flo, Vercauteren Rahman, Pavlov Pillipp, Claeys Quinten, Aps Vincent en Trari Mauro. Wisselspelers : De Schepper stef, Knollenburg Arne, Stael Seppe, Zazouali Souhail, N’Tima Luc, Ahmed Yumit, Ben omar Yassin. Vervangingen : Van spittael Dani, Vercauteren Rahman, Pavlov Pillipp, Aps Vincent en dit door Knollenburg Arne, N’Tima Luc, Ahmed Yumit en Ben Omar Yassin. Met dank aan de ploegafgevaardigden Rudi Leys en Louis De Bruyne.

PVW.