StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Negativiteit alom..

We hebben de derby verloren, hoe pijnlijk dat ook klinkt. Het spel was verschrikkelijk en tactische plannen van de coach waren ver te zoeken. Op verschillende sociale media wordt er behoorlijk wat gediscussieerd over hoe het anders en vooral beter moet en kan. Toch mogen we het geloof in de spelers en de coach (nog) niet opbergen, hier lees je waarom.

Dat we dit jaar geen seizoen zullen meemaken als het vorige wordt stilaan duidelijk. Het spel is inderdaad niet zo vloeiend en oogstrelend, we hebben geen man die een bal legt waar hij wilt en een scorende spits is ook nergens te bespeuren. MAAR! Moeten we onze ploeg daarom al afschrijven? Zeker niet.

Ik geloof in deze groep. We missen inderdaad een speler die het verschil kan maken maar een hechte groep hebben we zeker. Ik ben ervan overtuigd dat heel wat spelers zich net zo slecht voelen als wij, de supporters. Ook zij zijn niet tevreden met wat ze tonen en willen eveneens zo snel mogelijk beterschap. Waarom zeg ik dat? Wel, de reactie die ik van een aantal spelers zag na de verloren derby die leken mij enorm oprecht. Een aantal mannen zoals Vukotic en Keita maanden de rest aan de supporters te bedanken voor hun massale opkomst en hier en daar een woordje uitleg te verschaffen.

Niet enkel de spelers zullen ongetwijfeld met een slecht gevoel huiswaarts zijn gekeerd. We hebben ook een trainer met een enorme honger naar punten. Met Yannick Ferreira hebben we iemand die absoluut een reactie verwacht van zijn spelers. Wat we afgelopen weekend te zien kregen was inderdaad ruim ondermaats, een reactie moet er komen en ik geloof erin, die komt er!

Tot slot hebben we op de deadline day nog een spits gehaald, Apostolos Vellios. Aposke wordt voor een jaar gehuurd van het Engelse Nottingham Forrest. Met deze Griek hebben we iemand binnengehaald à là Thelin, door velen afgeschreven maar een grote, stevige en kopbalsterke spits, die kan altijd doorbreken. Waarom zou dat net zoals vorig jaar niet met deze man kunnen gebeuren denk ik dan. Het verleden heeft al genoeg bewezen dat een boomlange spits perfect in ons systeem past. Twee seizoenen geleden was dat Gano, vorig seizoen Thelin. Ik heb er alle geloof in dat Vellios dit mooie rijtje zal aanvullen en zal doen waar zijn voorgangers ook meer dan eens in slaagden, scoren!

We zijn 6 speeldagen ver en er is nog geen reden tot paniek, want er wacht ons nog een mooi seizoen. En voor zij die toch bang zijn, geen nood, Moeskroen blijft echt wel achter ons ;)

Tot volgende week!

Seppe Meul.