StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* U21 vlot voorbij Dessel Sport in Beker van België.
Maandagavond werd op het kunstgrasterrein F van de Freethiel de bekerwedstrijd afgewerkt tussen de U21 van Waasland-Beveren en Dessel Sport. Het werd na een 4-0 ruststand uiteindelijk een probleemloze 7-1 voor de mannen van Jonas Ivens. Een ruime overwinning, dat wel, maar dat na een al bij al matige wedstrijd.
Thuisploeg Waasland-Beveren nam de wedstrijd meteen in handen en dat resulteerde binnen de 10 minuten tot de 1-0 van Trari Mauro die met 4 goals een vruchtbare avond beleefde. De bezoekers uit Dessel lieten zich niet helemaal onbetuigd, maar hun pogingen op doel waren zonder gevaar.
De 4-0 ruststand had de spelers van Dessel blijkbaar een donderpreek opgeleverd, want zij kwamen gemotiveerd uit de kleedkamer. Het was echter nonchalant uitverdedigen bij W-B dat aan de basis lag van de Kempense eerredder, maar op dat moment was de score al opgelopen tot 6-0 in het voordeel van de Waaslanders. De 7-1 eindstand werd kort voor het einde gemaakt.
Naast Trari Mauro met zijn 4 goals waren ook Toon Van Goethem, Phillipp Pavlov en N'Tima Luc met elk een doelpunt succesvol maandagavond.

Samenstelling Waasland_Beveren :
Bleyenberg Lars, Van Spittael Dani, Van Goethem Toon, Knollenburg Arne, Liessens Davino, Van Noten Flo, Trari Mauro, Pavlov Phillipp, Claeys Quinten, Aps Vincent, N'Tima Luc.
Wisselspelers :
Geladé Gian, Zarouali Souhail, Van Buynder Quinten, Ahmed Yumit, Ben Omar Yasin, Vercauteren Rahman.
Vervangingen :
Knollenburg Arne, Pavlov Phillipp, Claeys Quinten, Aps Vincent door Van Buynder Quinten, Ahmed Yumit, Ben Omar Yassin, Vercauteren Rahman.

Met dank aan de ploegafgevaardigden Rudi Leys en Louis De Bruyne.

PVW.