StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Do or die dit weekend

Dit weekend staat de wedstrijd Waasland-Beveren - KAS Eupen op het programma.
Een match die eigenlijk al met heel wat druk zal aangevat worden. Na het pijnlijke verlies tegen de buren uit Lokeren verwacht iedereen een reactie. Afwachten of die er ook effectief gaat komen. De spelers hebben zeker niet stilgezeten, denk maar aan de oefenwedstrijd tegen KV Oostende.


Even recapituleren, we hebben twee weken de tijd gehad om ons voor te bereiden op deze wedstrijd. Door de interland break was er dus extra tijd om tactisch een perfect plan uit te stippelen om de Panda's puntenloos terug op de bus te sturen.

In die tussentijd hebben we onder meer geoefend tegen KV Oostende. Het werd 4-1 voor onze Leeuwen en er was heel wat positiefs te halen uit die wedstrijd. Niet alleen weten we nu dat Fransesco Forte weldegelijk kan scoren. Met de juiste pass op het juiste moment kan deze man dus effectief een nuttige speler in de kern zijn. Daarnaast is het debuut van onze nieuwste aankoop Apostolos Vellios niet zomaar voorbijgegaan. De grote Griek wist al meteen te scoren. Dat kan je dus op zijn minst positief noemen met het oog op de match tegen Eupen. Laat ons hopen dat hij dat dit weekend opnieuw kan waarmaken.

Nu zaterdag hopen we met zen allen op hetzelfde resultaat als in deze oefenpot. Ik geloof er rotsvast in en dat moet ook. Enkel met positiviteit kunnen we uit dit kleine dalletje geraken. De twaalfde man (jullie dus) kan hierbij ook zeker bijdragen. Met de steun van de supporters moet er gezorgd worden dat de spelers net dat tikkeltje meer kunnen, die kleine extra boost. Met zijn allen behalen we die drie punten dit weekend!

C'mon Beveren!!

Seppe Meul.