StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Wat moet er nu gebeuren?

Dinsdagavond beleefden we een waar dieptepunt in dit al niet echt fantastische seizoen. Onze Leeuwen verloren in eigen huis tegen 2e amateurclub, jawel tweede amateurclub Mandel United. Met een veredelde B-ploeg gingen we de boot in met 1-2. Wat moet er nu gebeuren??

Om eerlijk te zijn, ik weet het niet. Ligt het aan de trainer, Yannick Ferrera? Misschien, maar zeker niet volledig. Als ik het zo allemaal bekijk is het falende transferbeleid de nummer 1 oorzaak van deze rampzalige seizoensstart. Met de vele centen die we afgelopen seizoen opstreken deed de club het nodige (deels zeker terecht) om de vele schulden weg te werken. Daarin zijn ze in ieder geval voor het grootste deel geslaagd.

Daarnaast maak je mij en jullie toch echt niet wijs dat er zo weinig geld aanwezig was om een degelijke kern te verzamelen na de uittocht van een aantal sleutelspelers in ons elftal vorig seizoen. Met wie ze nu opstellen zal het nog een lang en zwaar seizoen worden. Waar liep het eigenlijk mis? Is er verkeerd, of gewoon onzorgvuldig gescout? Liep het mis bij de onderhandelingen of is het gewoon een gebrek aan competentie? Vragen waarop ik heel graag een antwoord zou willen, maar allich niet zal krijgen.

Er moet iets veranderen, dat kan nu niet meer uitblijven. Ik hoop ten volle op een duidelijk signaal vanuit het bestuur. Ondanks alles zou ik toch graag willen oproepen de moed net zoals ik niet te verliezen, ook al ziet het er uitzichtloos uit, er is altijd licht aan het einde van de tunnel. Na regen komt zonneschijn en ga zo maar door. Het seizoen is nog niet gedaan en er zijn al eerder schitterende remontes gebeurd in de voorbije seizoenen.

We (I) still believe!

Seppe Meul.