* Een rechtzetting :
Dinsdag schreef ik dat Bornem in de derde amateurreeks 1-1 gelijk had gespeeld op het veld van Termien. Klopt niet ! De mannen van Robby Buyens gingen knap met 1-3 winnen bij leider Termien.
Interessant weetje : de Bornemse goals werden alle 3 gemaakt door spelers met een verleden op de Freethiel. Tweemaal Alec Luyckx en Niels Verheyden.

* Beloften nipt onderuit tegen Standard.
Op het kunstgrasveld van de Freethiel heeft Waasland-Beveren maandagavond met 1-2 verloren van Standard. De bezoekers uit Luik lieten in de eerste helft de bal vlot circuleren, maar ook het weerwerk van W-B mocht gezien worden. De match ging goed heen en weer, maar het waren toch de bezoekers die op het kwartier de score opende. Een kwartier later verdubbelden de Rouches die voorsprong, tevens de ruststand.

Trainer Ivens voerde tijdens de rust enkele wissels door en W-B kwam nu beter in de wedstrijd met in de 65ste minuut de aansluitngstreffer van Arne Knollenburg. W-B rook de gelijkmaker en was daar tot driemaal toe dichtbij. Mede door een bal op de lat, eentje voor de doellijn gekeerd en Rahman Vercauteren die alleen voor doel op de keeper besloot, maakten dat de verdiende 2-2 er uiteindelijk niet kwam.