StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloften moeten meerdere erkennen in Buffalo's.
De beloften van Waasland-Beveren hebben maandagavond met 3-1 verloren in en tegen AA Gent.
Bij de aftrap werd al meteen duidelijk dat W-B kansloos zou zijn voor een goed resultaat tegen een thuisploeg met o.a. Colin Coosemans in doel en ook Renato Neto en Souquet in de basis.
Gent had in de eerste helft een voortdurend overwicht, maar W-B kon er desondanks enkele keren goed uitkomen. Halverwege stond er dan ook een logische 0-0 op het scorebord.
Waasland-Beveren zat beter in de match na rust, maar kon niet verhinderen dat de Buffalo's in de 56ste minuut op voorsprong klommen. Met een afgeweken schot verdubbelde Gent even later de tussenstand, maar in de 80ste minuut bracht Daan Heymans weer spanning in de match met de aansluitingstreffer. Een Beverse fout in de eigen zestien meter leverde een strafschop en de 3-1 op voor Gent. W-B weigerde het bijltje er bij neer te leggen, maar de ervaren Gentse defensie had geen zin in enkele spannende slotminuten. Ondanks het 3-1 verlies mag W-B terugblikken op een degelijke wedstrijd.

Samenstelling van de ploeg :
Swolfs Anthony, Van Spittael Dani, Knollenburg Arne, Gamboa Alexis, Liessens Davino, Van Noten Flo, Vanzo Floriano, Heymans Daan, Claeys Quinten, Lulic Karlo, N'Tima Luc.

Wisselspelers :
Geladé Gian, Zarouali Souhail, Pavlov Phillipp, Ben Omar Yassin, Aps Vincent, Akinyoola Samson, Ahmet Yumit.

Vervangingen :
Arne Knollenburg, Van Noten Flo en Claeys Quinten door Pavlov Phillipp, Ben Omar Yassin en Akinyoola Samson.

Met dank aan de ploegafgevaardigden Rudi Leys en Louis De bruyne.

PVW.