StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Het grote vraagteken bij Boljevic

Het is weer donderdag en dus tijd voor mij om opnieuw mijn journalistieke kantje naar boven te halen. Als je de video van deze week al hebt gezien zal je al hebben gehoord dat ik het onderwerp van vandaag als eens kort aanhaalde. Onze assistenkoning Aleksandar Boljevic.

In de video van deze week had ik het er al kort even over. Het al dan niet aanwezige talent bij onze rechterflankspeler. Hebben we hem echt nodig of is het tijd voor een vervanger?

Wel, eerst en vooral vind ik het een enorm lastige vraag. Met niet meteen een sluitend antwoord op. Ik merk bij mezelf dat ik tijdens wedstrijden heel vaak enorm cynisch ben over de prestaties van de Montenegrijn. Een slechte voorzet of loopactie en ik ben al vertrokken. Jammer wel, geef ik zelf toe, want Aleksandar doet natuurlijk ook enorm veel goeds voor het team.

Naast zijn hart voor de club is hij ook een echt werkpaard. Hij loopt zeker zijn meters gedurende de wedstrijd. De intenties zijn er altijd zeker wel, het komt er enkel niet altijd uit. Het is een beetje willen maar niet kunnen. Hoewel, met 5 assists staat hij op een mooie tweede plaats in het assistenklassement. De voorzetten zijn dus zeker allemaal niet even rampzalig.

En daarom moeten we, en dan spreek ik ook enorm voor mezelf, iets toleranter zijn voor onzen ' Bol '. Vertrouwen dat hij van de supporters krijgt zal hem ongetwijfeld goed doen. Binnen twee weken kunnen we daar al mee beginnen op het veld van Club Brugge. Waar we met z'n allen hopen op een stunt. Het zit er zeker in na alle schandalen die zijn opgedoken rond heel wat Belgische clubs, hopelijk zijn ze hierdoor allemaal nog een beetje gedesoriënteerd! :)

Tot volgende week!

Seppe Meul.