StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

De blikken blijven op ons gericht

Het stopt maar niet. Het onderzoek 'Propere Handen' blijft op volle toeren draaien. Voor de zoveelste keer kwam de naam van Waasland-Beveren hierin voor. In de nieuwe verwikkelingen werd er opnieuw met beschuldigende vinger naar onze voorzitter gewezen. Het stopt blijkbaar echt nooit.

Op zo'n momenten moeten we ons toch afvragen wat hier nu allemaal van waar is. Jullie zullen het ongetwijfeld zelf al hebben vernomen. Met het zinnetje "de keuken is besteld" zou Veljkovic in codetaal hebben laten weten aan de financiële directeur van KV Mechelen dat de matchfixing in orde was. De beruchte makelaar zou gezien zijn in de zaak van de vrouw van Huyck. Zogezegd om een keuken te kopen.

Wat mij enorm stoort in deze hele zaak is het feit dat alle partijen elkaar beschuldigen en er geen concrete bewijzen op tafel liggen. Dat onze voorzitter opnieuw wordt verdacht van fixing is al niks nieuws meer. De beschuldigingen blijven zich opstapelen. Wordt er niet te snel geoordeeld vraag ik mij dan af.

Want, zeg nu eerlijk. Het zou enorm onverstandig zijn van Huyck om te blijven volhouden onschuldig te zijn terwijl hij in die veronderstelling wel schuldig is. Alsof deze hele zaak je geloofwaardigheid al niet naar beneden heeft gehaald. Daarom vind ik het moeilijk om hieruit een conclusie te trekken. Dat hij blijft beweren onschuldig te zijn is niet zomaar (althans dat hoop ik, en meer voor hem dan voor mezelf).

Moest het nu toch zo zijn dat er inderdaad gefixt is afgelopen seizoen is de carrière van Huyck voorgoed voorbij, op alle gebied. Mààr, we mogen er nog steeds niet vanuit gaan. Intern werd het vertrouwen in de voorzitter al bevestigd. Tijd aan ons om dit ook te doen. Als hij beweert onschuldig te zijn moeten wij daar als supporter op vertrouwen. Hij zou alleen maar in zijn eigen voet schieten door te liegen. Dan is het écht over en out.

Dus, blijven vertrouwen in een goede afloop en ondertussen de ploeg elke week opnieuw naar de overwinning duwen.

We Are Beveren!

Seppe Meul.