StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Beloften hebben smaak te pakken.
Onze beloften kenden een zacht uitgedrukt moeizame competitiestart, maar het heeft er nu alle schijn van dat Jonas Ivens stilaan de locomotief op het juiste spoor heeft gekregen.
Maandagavond werd de verplaatsing naar kustploeg Oostende afgesloten met een 0-2 overwinning.
De eerste helft had weinig om het lijf. Het spel golfde rustig heen en weer zonder dat één van beide teams het overwicht kon opeisen zodat er halverwege een logische 0-0 op de bordjes stond.

Trainer Ivens stuurde tijdens de rust tactisch bij waardoor in de tweede helft een licht veldoverwicht werd gecreëerd. Op een hoekschop voor de Waaslanders buffelde Tobias Salquist keihard de 0-1 binnen. W-B nam de wedstrijd in handen, moest wel alert blijven voor enkele tegenprikken van de kustboys, maar daar wist de Beverse defensie wel raad mee. Bij een slecht ontzetten van een Oostendse verdediger na een hoekshcop, kwam de bal in de voeten van de ingevallen Vincent Aps die die keeper van KVO in de 88steminuut kansloos liet. In de resterende minuten kwam de voorsprong van W-B niet meer in gevaar zodat er niets viel af te dignen op de verdiende winst van Waasland-Beveren.

Samenstelling Waasland-Beveren :
Debatty Kevin, Threlkeld Oscar, Nielsen Salquist Tobias, Moren Valtteri, Liessens Davino, Van noten Flo, Ndao Lamine, Heymans Daan,Akinyoola Samson, Trari Mauro en Ben Omar Yassin.

Wisselspelers :
Geladè Gian, Van Spittael Dani, Knollenburg Arne, Zarouali Souhail, Pavlov Phillipp, Aps Vincent en N'Tuma Luc.

Vervangingen :
Ndao Lamin (blessure), Akinayoola Samson, Trari Mauro en Ben Omar Yassin door Zarouali Suhail, Pavlov Phillipp, Aps Vincent en N'Tima Luc.

PVW.