StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Paniek! De ploegen onder ons beginnen punten te pakken!

We zijn 12, sommigen al 13 speeldagen ver in de competitie. Nog steeds staan we onderaan in het klassement te bengelen. Het wordt zelfs nog een tikkeltje warmer onder onze voeten want nu beginnen ook de drie resterende ploegen onder ons punten te pakken. Hoe ziet het er nu uit?

Wel, niet zo goed om heel eerlijk te zijn. Moeskroen speelde afgelopen weekend gelijk in Waregem en nu wist het zelfs thuis te winnen van een Gent dat zich toch had herpakt na een mindere periode. Dit kan je op zijn minst een knappe prestatie noemen. Zij komen al op 1 punt van ons. Lokeren wacht een lastige verplaatsing naar het Astridpark al weet je maar nooit met Anderlecht de laatste tijd. Nu ze een nieuwe coach hebben aangesteld zullen ze vastberaden zijn om zich te tonen en te laten zien dat er weldegelijk kwaliteit aanwezig is in die ploeg. En laatste concurrent Zulte Waregem speelt thuis tegen Standard, ook zo'n ploeg die heel wisselvallig speelt. Afwachten dus wat dat wordt.

Daarnaast spelen Eupen en Cercle Brugge deze speeldag tegen elkaar. Twee ploegen die net boven ons staan en het liefst niet te ver zien uitlopen. Een gelijkspel zou hier de beste uitslag zijn, voor ons dan toch. Als één van deze teams weet te winnen zien we deze al iets te ver uitlopen om goed te zijn.

De wedstrijd in Kortrijk wordt al bijna even belangrijk als de wedstrijd die we speelden tegen Moeskroen. Die wonnen we met overtuigende cijfers dus wie weet kunnen we nu ook wel vriend en vijand verbazen door op verplaatsing te winnen. We moeten punten beginnen pakken en wel nu meteen, het is niet vijf maar twee voor twaalf. Het verdere verloop van deze speeldag belooft nog spannend te worden.

Seppe Meul.