StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Ga met de Freethielvrienden Bornem mee naar Cercle.
Aanstaande zaterdag om 20.30 uur mag Waasland-Beveren in het Jan Breydelstadion een nieuwe poging doen om de tweede overwinning van het seizoen te realiseren. Cercle is die avond de tegenstander en W-B zal de steun van de fans goed kunnen gebruiken.
Vanuit Bornem wordt een bus ingelegd naar Brugge die om 18.30 uur aan ons lokaal vertrekt.
De belangstelling tot nu toe is eerder aan de magere kant en daarom deze oproep : zin om eens mee te rijden om onze Leeuwen te gaan aanmoedigen in Brugge ? Tof ! Stuur dan een mailtje naar info@freethielvrienden.be en we bezorgen de nodige informatie om je interesse te concretiseren. Weet in ieder geval dat het bijwonen van uitwedstrijden altijd een bijzonder gevoel van saamhorigheid creëert.

* Yellow Blue stoomt maar verder.
In de derde provinciale Oost-Vlaanderen dendert de trein van Yellow Blue stevig door. De derby in Kallo werd na een 0-2 ruststand met 1-2 gewonnen, maar het mindere nieuws kwam van de ziekenboeg die 3 geblesseerden rijker is na afgelopen weekend. Het moet daar plezant zijn, want ondertussen loopt het aantal afwezigen met een blessure op tot 13. Aan de resultaten is daarvan niks te merken waardoor het mij voorkomt dat de kern van YB groter is dan die van W-B.
In de stand heeft Yellow Blue nog altijd 4 punten voorsprong op Kemzeke. Volgend weekend trekt YB naar rode lantaarn Tielrode dat zondag zijn eerste driepunter liet optekenen.

PVW.