StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Nieuws van het beloftenfront.
Het is even geleden dat we nog iets mochten vertellen van de beloften, maar vandaag nemen we weer de draad op. Op maandag 29 oktober was Sporting Charleroi de tegenstander van onze jonge Leeuwen en het werd een 0-1 thuisnederlaag. Van deze wedstrijd ontving ik weinig iinformatie, maar dit ene zinnetje zegt voldoende : een match die we nooit mochten verliezen. Welke jongens die avond voor Waasland-Beveren op het veld stonden kan ik jullie wel verklappen :
Blijenberg Lars, Threlkeld Oscar, Moren Valtteri, Knollenburg Arne, Liessens Davino, Van Noten Flo, Ndao Lamine, Heymans Daan, Akinyoola Samson, Trari Mauro, Ben Omar Yassin.
Wisselspelers :
Van Hove Gerben, Van Spittael Dani, Zarouali Souhail, Pavlov Phillipp, Ahmed Yumit, Aps Vincent en N'Tima Luc.

Afgelopen maandag 5 november was Jonas Ivens met zijn mannen de gast op Le Canonnier.
Thuisploeg Moeskroen trok met 4-2 aan het langste eind, maar deze cijfers geven een vertekend beeld van het globaal wedstrijdverloop.
Halverwege de partij had een vinniger Excelsior Moeskroen een 2-0 voorsprong opgebouwd, maar W-B verzuimde in diezelfde periode van een viertal uitstekende scoringskansen minstens een aansluitingstreffer te puren.
W-B zat meteen na de herneming goed in de wedstrijd en het was Daan Heymans die op strafschop de 2-1 maakte. De gelijkmaker hing enkele keren in de lucht, maar W-B sprong te slordig om met goeie kansen en kreeg het deksel op de neus met de 3-1. En nog hield het bestoken van de portier van Moeskroen niet op, maar de Waaslanders slaagden er op een onbegrijpelijke manier in kans na kans de nek om te wringen. Daan Heymans lukte voor de tweede keer een aansluitingstreffer, maar de oververdiende 3-3 kwam er niet. Integendeel, de thuisploeg prikte nog een keer tegen met de 4-2 als gevolg. Cijfers zeggen niet altijd alles !

Samenstelling Waasland-Beveren :
Swolfs Anthony, Trari Mauro, Threlkeld Oscar, Knollenburg Arne, Van Spittael Dani, Van Noten Flo, Lulic Karlo, Heymans Daan, Akinyoola Samson, Jubitana Denzel en Ben Omar Yassin.

Wisselspelers :
Blijenberg Lars, Zarouali Souali, Pavlov Phillipp en Aps Vincent.

Met dank aan de ploegafgevaardigden Rudi Leys en Louis De Bruyne,

PVW.