StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Bob-stop voor W-B.
Nooit was de aanstelling van een coach zo van korte duur als dinsdagavond het geval met Waasland-Beveren en Bob Peeters. In het radionieuws van Joe om 19 uur werd verteld dat Bob een contract had gekregen tot 2023 en de duur van die overeenkomst was toch even schrikken, want plots realiseerde ik mij dan al een jaar met pensioen te zijn. Een paar minuten later verstuurde Sporza een pushbericht met de melding dat Waasland-Beveren achter het net had gevist voor Peeters die bij Westerlo mocht bijtekenen tot, ja hoor 2023. Wat zeg je nu bobke, merci W-B ?
"Een beslissing in samenspraak met het gezin", luidt de officiële versie van Peeters, maar de onzekerheid omtrent de toekomst van W-B door het voetbalschandaal en de twijfels over de sportieve mogelijkheden van de huidige spelersgroep, hebben ongetwijfeld een grote rol gespeeld in het afspringen van de deal met Peeters.
Ondertussen blijven de twijfels aanzwellen of het ontslag van Ferrera misschien een begrijpelijke bevlieging is geweest na een inderdaad dramatisch slechte match in Cercle die zonder concurrentie de zwakste wedstrijd was onder leiding van Yannick Ferrera, al kwam die van Zulte-Waregem in het openingsweekend dicht in de buurt. Een excuus mag het niet zijn, maar het ontbreken van Vukotic, Caufriez en Verstraete sprak niet in het voordeel van onze coach, maar met het zoeken naar een link van het spelen zonder spitsen en het ontbreken van dit trio, ben ik nog wel even zoet.

PVW.