StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* W-B wil zaterdag de supporters achter de ploeg krijgen.
Het is de clubleiding van W-B menens. Voor het superbelangrijke duel zaterdag tegen Moeskroen doet het een extra inspanning om een sfeervolle Freethiel te creëren. De clubleiding wil niets aan het toeval overlaten om Adnan Custovic en W-B aan een eerste thuisoverwinning van het seizoen te helpen. Abonneehouders mogen een vriend of vriendin meebrengen en tussen 18.30 en 19.30 uur is er happy hour. Mooi initiatief, dat sowieso, maar ik blijf vinden dat de club iets had mogen doen voor de supporters die de moeite hebben gedaan de beschamende vertoning in Brugge bij te wonen.
Voor details over hoe aan een extra ticket voor zaterdag te geraken, vinden jullie terug op de officiële website van Waasland-Beveren.
Ondertussen is Adnan Custovic in sneltempo bezig de wedstrijd van zaterdag tegen Moeskroen voor te bereiden en hij liet zich ontvallen daarbij een zeer gretige spelersgroep te hebben aangetroffen.
Laat ons hopen dat dit een hoopgevend signaal is, al moeten we toegeven dat op die draak van een wedstrijd na tegen Cercle, er bij de spelers onder leiding van Yannick Ferrera geen gebrek aan inzet was. Meer zelfs, de punten die werden gepakt waren meestal het gevolg van veel inzet die nodig was om een gebrek aan kwaliteit te compenseren. We moeten hopen dat Custovic iets meer uitgaat van de mogelijkheden van de eigen spelers en zijn jongens kan overtuigen iets meer lef en durf in hun spel te leggen, want dat was het voornaamste manco bij Yannick die altijd zo voorzichtig begon en zijn ploeg pas aan het voetballen kreeg na rust omdat er een achterstand moest worden opgehaald en geen andere keuze had. Het credo van Ferrera was eerst punten en dan komt het voetbal vanzelf, maar mij lijkt de omgekeerde redenering ook niet zo gek.
We hebben het hier tot vervelens toe herhaald dat W-B dit seizoen niet uitpuilt van talent, maar met spelers als Roef, Vukotic, Ampomah en Boljevic staat er toch iets waar men als coach mee aan de slag kan om te omringen.

PVW.