StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

We hebben een nieuwe coach !

Vorige week werd Yannick Ferrera ontslagen als coach van onze geliefde club. Een week later hebben we een nieuwe , Adnan Custovic. De trainer van Bosnische afkomst kennen we vooral uit zijn periodes bij Moeskroen, Gent en Beerschot. Adnan heeft ondertussen al enkele trainingen geleid en zaterdag wacht zijn grote debuut. Een spannend debuut wordt het zeker want Beveren neemt het thuis op tegen Moeskroen. Wat zijn mijn bedenkingen?


Eerst en vooral denk ik dat iedereen een kans verdient. Hem nu al afschrijven vind ik dus ruimschoots zinloos. Met de wedstrijd tegen Moeskroen mag en kan hij meteen bewijzen wat hij in zijn mars heeft en hoe gemotiveerd hij effectief is. Die wedstrijd wordt er namelijk echt één op leven en dood. Het zal erom spannen en dan is rust in het hoofd van de spelers een absolute must.

Op training zie ik enkel gelukkige kopjes. Rust in het hoofd blijkt dus wel goed te zitten. Ik (en zovelen anderen) hoop enorm dat Custovic deze machine eindelijk in gang kan krijgen en punten begint te pakken, want we hebben ze nodig.

Ik heb er vertrouwen in. Tijdens zijn periode in Oostende wist hij, ondanks het vertrek van Marc Coucke, toch de rust te bewaren bij de spelers en deden ze het zelfs nog relatief goed. Ondanks heel wat vertrekkende sterkhouders eindigde hij met de ploeg aan 't zeetje nog elfde, een resultaat waarmee men in Oostende tevreden was. Ik zie het goed komen. Een nieuwe start, met een jonge, gemotiveerde coach die vooruit durft voetballen en wil winnen. We zijn klaar voor een nieuwe start, allen achter onze ploeg!

WE ARE BEVEREN!

Seppe Meul.