StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Hoe komt dit nog goed?

We zijn 16 speeldagen ver, hebben één keer gewonnen en staan op onze buren uit Lokeren na laatste. Het is zacht uitgedrukt om te zeggen dat het er niet echt rooskleurig uitziet. In tijden als deze is het moeilijk om positief te blijven, al zal dat toch de enige optie zijn die we moeten hanteren. We hebben helaas geen keuze.

Dat het tegen Moeskroen nog niet van een leien dakje liep, is ergens maar normaal. Je hebt een nieuwe coach, die verwacht andere dingen van de spelers. En die spelers zijn (helaas) nog steeds van hetzelfde niveau. Dat het dan niet vlot gaat om de nieuwe manieren van werken erin te krijgen is eigenlijk maar normaal. Tuurlijk hadden we de levensbelangrijke wedstrijd tegen Moeskroen graag gewonnen, maar helaas werd die droom geen werkelijkheid.

Hoe ik aanvoel moeten we Custovic misschien toch maar even de tijd (die we eigenlijk niet hebben, maar goed) geven om bij deze spelers zijn manier van spelen aan te leren. Ik geloof oprecht in het slagen van deze coach. Eens de spelers weg zijn met zijn speelwijze, gaan we misschien toch nog mooie dingen zien op de Freethiel. Toch zal dat niet genoeg zijn.

Daarmee zijn we er nog lang niet. Custovic zijn werk laten doen, als we realistisch zijn, gaat helaas niet voldoende zijn. Tijdens de winterbreak zal er toch wat kwaliteit bij moeten. Om het cru te zeggen, als ik de wedstrijden zo bekijk kan je op de keeper, een verdediger en de lange Griekse spits na bijna iedereen vervangen. Makkelijk wordt dat dus niet. Ik zeg onze Griek in dit rijtje om de simpele reden dat hij, met de weinige kansen die hij krijgt, mede door ons gebrek aan aanvallende kwaliteit naast hem, toch altijd heel vaak iets moois weet te doen. Echt beoordelen kunnen we deze man niet doen. Met zijn drie doelpunten doet hij het voor ons doen dus lang niet zo slecht dit seizoen.

Er is werk aan de winkel. Wij supporters kunnen behalve achter de ploeg blijven staan helaas weinig doen. Daarom roep ik op om dit ten allentijde te blijven doen. Samen sta je namelijk altijd sterker. Om met een liedje van 'Den Antwerp' af te sluiten. " Wij zijn Beveren, en wij komen terug".

Seppe Meul.